keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Vihdoin täällä!

Ette ikinä arvaa, mitä saatiin eilen vihdoin kotiin! Luulin, että poikaystävä lähti hakemaan postista vain erästä tilaamaani verkkokauppa.comin pakettia, mutta kotiutuessaan hänellä olikin kaksi pakettia kainalossa! :)


Vihdoin ja viimein saatiin nimittäin se Red Devil -pölynimurirobotti, jonka tilasimme jo elokuussa. Hieman siis venyi toimitus, sillä suuren suosion takia tuota ei löytynyt enää varastosta. Mutta jo nyt voin todeta, että kyllä hyvää kannatti odottaa!


Eilen asenneltiin jo robottia ja luettiin käyttöohjeesta mm. ajastuksesta. Onneksi robotissa oli valmiiksi jo ladattuna hieman virtaa, jotta päästiin testailemaan sitä ihan in action! Täytyy myöntää, että olin aluksi hieman skeptinen, sillä imuri tuntui vaan pyörivän siellä sun täällä. Mutta kun se kömpi takaisin latausasemaansa, niin poikaystävä avasi mielenkiinnosta säiliön ja huh mikä määrä koirankarvoja siellä olikaan! Kyllä meinasi silmät tippua päästä. Jos se kerää viidessä minuutissa jo sellaisen määrän karvaa, niin miltäköhän säiliö näyttää sen jälkeen kun se on imuroinut koko asunnon...hmm..Harmittaa kun en tajunnut ottaa lopputuloksesta kuvaa, mutta lupaan ottaa sitten kun ollaan päästy testailemaan tätä tekniikkaihmettä vielä hieman lisää.. ;)


Tämä on kyllä sellaista tekniikkaa mistä nainenkin pitää ja ennen kaikkea hyödyllistä! Nyt vaan pitäisi alkaa opetella mitä tarkoittivatkaan termit virtuaalimajakka ja telakointiasema - kaikkea ne keksivätkin! 

Kerron tosiaan varmaan jo viikon sisään lisää tästä ihmekapistuksesta, kunhan päästään kokeilemaan lisää! Sen voin jo nyt kertoa, että koiruudella pyörähti silmät päässä kun robotti huristi sitä kohti! Taisi bokseriakin hieman tutisuttaa, hihi ;)

4 kommenttia:

 1. Wau, innolla odotan jatkoa imurin käytön kokemuksista.
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Päivi,

  Niin minäkin! :D Niitä on kyllä luvassa pian! :)

  VastaaPoista
 3. Robotti-imuri on ihan ehdoton, varsinkin lemmikkitaloudessa! Meillä on Roomba ollut hieman yli puoli vuotta, enkä osaa enää kuvitella elämää ilman sitä! Pitää kämpän siistinä helposti työpäivän aikana, eikä viikkosiivoukseen mene niin paljon aikaa.

  VastaaPoista
 4. Tui,

  Olet niin oikeassa! :) Vaikka tuo on ollut meillä vasta pari päivää, niin en silti osaisi kuvitella elämää ilman sitä. Auttaa niin paljon arjen kiireiden keskellä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)