tiistai 19. lokakuuta 2010

Vielä yksi...

Hieman venähti eilen nukkumaanmeno kun jäätiin poikaystävän kanssa haaveilemaan sohvalle Jetta-talosta. Heillähän ei ole kovinkaan suurta mallistoa, ainakaan kaksikerroksisia taloja, mutta yksi suosikki sivuilta on löytynyt.  


Kaste on huoneistoalaltaan 178 neliötä ja huoneita on peräti kuusi, joten kyseessä on suhteellisen iso talo. Tosin ainakin omasta mielestäni makuuhuoneiden koko ei päätä huimaa..Ennemmin ottaisin vaikka kolme vähän isompaa huonetta. Tykkään kuitenkin siitä, että talossa on niin parveke, kuisti kuin terassejakin (huom, monikossa!) Alakerran pohjaratkaisu kuitenkin mättää tässä talossa aika pahasti. Haluaisin ehdottomasti, että tuulikaappi olisi suljettu - ei kiitos talvella lunta ja tuiskua olohuoneeseen asti! En myöskään näe välttämättä kovinkaan hyvänä ratkaisuna sitä, että heti ulko-oven vieressä ovat portaat yläkertaan. Ja jotenkin tuo alakerran vessa on niin ikään erikoisessa paikassa. Portaat olisi siis ainakin ehdottomasti muokattava ja poikaystävä ehdottikin tilalle vaikka palotikkaita - tilaa säästävä ratkaisu ainakin.. ;)
Yläkerran osalta ainakin WC:tä pitäisi suurentaa, mitä tekee kahdella yhtä pienellä vessalla? Yläkerran vessaan eli isonnettuna kylpyhuoneeseen sopisi se haaveilemani kylpyamme tai poreallas. Saattaisimme myös luopua yhdestä makuuhuoneesta kokonaan niin, että olisi kaksi vähän isompaa. 9,5 neliön makuuhuone ei ole looppupeleissä kovinkaan iso. 

Sen sijaan tykkään olohuone, keittiö ja ruokailuhuone ratkaisusta tässä talossa kovasti! :) Ruokatailutila ainakin vaikuttaa valoisalta, jos siinä on kerran jopa seitsemän ikkunaa! Miettikää vaan, kuka niitäkin pesisi..hehe. Mutta pienillä muutoksilla tämäkin voisi olla ihan jees vaihtoehto.  

PS. Itse asiassa muistin juuri, että meidän lähellä on yksi Kaste-talo, pitääkin käydä lenkillä vähän kurkkimassa... ;)

Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)