perjantai 22. lokakuuta 2010

Treenikaveri.

Vaikka treenipostauksia ei ollakaan blogissa nähty nyt pieneen ikuisuuteen - oikeastaan matkan jälkeen ollenkaan, en ole silti unohtanut treenailua kokonaan. Harmikseni on kuitenkin myönnettävä, että elokuun suhteellisen tehokaskin tahti on kokenut sittemmin ikävää inflaatiota. Koulua, koulua ja töitä, ehkä vähän tenttejä. Mutta onneksi olen pitänyt siitä kiinni, että otan välillä aikaa myös itselleni ja kuntoni ylläpitämiselle - edes sitten kerran viikossa! 

Nyt olen taas käynyt lenkilläkin, otti silloin ne kesän helteet vähän koville. Olen myös saanut uusia ihania juoksuvarusteita, joihin voisinkin palata myöhemmin tarkemmin. Myös salikortti tulee maksettua joka kuukausi, vaikka kyllähän se tietysti kirpaisee tässä opiskelijabudjetissa. Tykkään kuitenkin käydä salilla crossailemassa ja nostamassa painoja..niitä lihaksia odotellessa! ;) 

Olenkin ihastunut nyt salilla kovasti kahvakuuliin ja niistä onkin tullut uusi treenikaveri, jota tapaan joka kerran kun käyn salilla. Niillä on tosi helppo tehdä liikkeitä monipuolisesti ja ennen kaikkea tykkään kun niistä saa tukevan otteen. Itse treenaankin esim. hauiksia kahvakuulilla: käytössä on 6kg:n kahvakuula, joka on tällä erää ainakin ihan passeli. Toistona on sitten 3 tai 4 kertaa 20 nostoa. Ja kyllä muuten tuntuu!


Nyt olisi kuitenkin hakusessa uusia treenausliikkeitä kahvakuulille. Ajattelin, jos vaikka netistä löytyisi. Välillä tulee jopa harkittua, että jos ostaisi omat kuulat myös kotiin, niin voisi telkkaria katsellessa nostella niitä. Eipä veisi ainakaan paljoa säilytystilaa!

PS. Täältähän sellainen kahvakuula aloittelijan opas löytyikin!

Kuva lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)