torstai 28. lokakuuta 2010

Salaisesta alesta!

Pari päivää sitten sähköpostiin ilmestyi uutiskirje Nellyltä, jossa oli myös salasana Nellyn salaiseen syysaleen. Kyseinen ale ei nyt kuitenkaan ole kovinkaan salainen, sillä blogeissa on näkynyt salasanaa vähän siellä sun täällä..

Itsekin klikkasin Nellyn sivut auki ja sieltähän löytyi kivoja tarjouksia! Etenkin neuletakkeja kaipailen kovasti, niin kuin olen aiemmin kertoillutkin..

Työpaikallani on ensi kuun alkupuolella myös pikkujoulut, joihin tietysti tarvitsisi jonkinlaisen mekon tai hameen! Tosin housut + toppi-yhdistelmä on kyllä vieläkin mietinnässä, sillä työpaikallamme on aina jäätävän kylmä. Nämä tulevat muuten olemaan ensimmäiset viralliset työpaikan pikkujoulut, joissa olen koskaan ollut, eka kerta siis! Marraskuussa on tiedossa myös poikaystävän isosiskon järkkäämät pikkujoulut ja myös ehkä tyttöporukalla olisi kiva järjestää jotain kivaa pientä..ei niin railakasta kuitenkaan kuin viimeksi, hihi.. ;)

Tuli sitten tehtyä pieni tilaus, onneksi osasin olla kerrankin maltillinen ja tilasin vain ne mitä "tarvitsen". Ja tuo mekko saattaa muutenkin lähteä takaisin, en osaa yhtään arvioda mahdunko siihen vai en..Mutta tuota lämmintä neuletakkia kyllä odotan jo kovasti! :)

Kuvat lainattu

2 kommenttia:

  1. Toi mekko on ihana,mulle tuli sama just nellyltä :)

    VastaaPoista
  2. Elbu,

    Ai, kiva! Oliko se yhtä nätti luonnossa kuin kuvassa? :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)