lauantai 9. lokakuuta 2010

A photobook.

Niin ikään elokuussa kirjoittelin kuinka ajatuksissani oli tehdä kesälomamatkallamme otetuista kuvista kooste kirjan muodossa. Ifolorhan tarjoaa tällaisen mahtavan palvelun netissä ja nyt niillä on tarjouksena vielä kuvatuotteet -20%, vink vink! Itse siis latailin tuon kuvakirjaohjelman koneelleni (lataus onnistui nopeasti ja helposti) ja sitten vain ryhdyin sommittelemaan kuvia. Itse kirjan tekoon ei siis tarvitse edes nettiä, ainoastaan tilausvaiheeseen. Ohjelman käyttö on helppoa, se on suomenkielinen eikä siinä voi kyllä mokata. Tilausvaiheessakin ohjelma vielä ehdottelee ja kyselee, että oletko tästäkin ratkaisusta nyt ihan varma jne. Ei siis tule ainakaan huijauksen makua missään vaiheessa! Itse tykkäsin kovasti. 


Kuva ohjelmasta..

Tilauksen kotiin saapumisessa meni viikko ja eilen sainkin sitten hakea kirjani postista (olisi mahtunut myös postiluukusta, jos väliovi ei olisi ollut kiinni..). Lopputulokseen olen tosi tyytyväinen! Kuvat ovat erittäin hyvälaatuisia ja ennen kaikkea ne ovat nyt konkreettisia - ei siis haittaa vaikka kone tilttaisi! Tuota kirjaa on myös helppo näyttää vaikka kavereille, jos vaan kehtaa! Oma kirjani on siis malliltaan SmartBook, A4 pysty, jos se jotain kiinnostaa. Sivujahan tuossa on oletuksena 36 kappaletta, mutta niitä voi itse helposti lisäillä ja lopulta kirja koostuikin 60:stä sivusta.


Hupsis! Ei ollut oikeasti helppo valita 700:sta niitä parhaimpia.. :)  

2 kommenttia:

 1. Moi! Oon lukenut sun blogias ihan alusta asti, ja kiitän kovasti :)! Tämä on ihan mahtava, ja aiheuttanut minulle sisustus- ja matkakuumetta, kuin myös innostusta terveellisempiin elämäntapoihin! Ihan mahtavaa! Lisäksi kun tunnut niin kovin samankaltaiselta ihmiseltä kuin mitä itse olen, sisustusmakua myöten... :)

  Kyselisin tarkemmin tuosta Ifolor-kirjasta... Ovatko valokuvat oikeasti ihan konkreettisia, vai ovatko ne vaan ihan "tavallisia kuvia" kirjassa? Noista ottamistasi kuvista näyttäisi siltä, että kuvat ovat ihan oikeita, ihan kuin olisi itse liimannut ne johonkin valokuvakirjaan... Se houkuttelee! Olen nimittäin itsekin miettinyt kirjan tilaamista.

  Jatka blogisi kirjoittamista, niin on mullakin jotain piristystä päivieni keskelle. Jospa alkaisin pitämään itsekin julkista blogia, kirjoittaminen kun on kuitenkin eräänlainen tapa. ;) Jaksamista ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 2. Tiina: Heippa! Olipas ihanaa kun jätit kommenttia, kiitos siitä kovasti! :) Tosi kiva kuulla, jos olen innostanut sinua. Itsekin tykkään niin kovin tästä bloggailusta etten osaisi enää elää ilman. Ja kiva kun te lukijat kommentoitte niin ahkerasti. :)

  Joo, siitä Ifolor-kirjasta. Kuvat ovat sivuilla ihan vaan "tavallisia" kuvia, vertaa vaikkapa lastenkirjaan. Eli ei mitenkään konkreettisia. Mutta tosi hyvälaatuisia mielestäni. :) Tuo kirjahan oli muutenkin sieltä halvimmasta päästä, niissä paremmissa ja kalliimmissa saattaa olla ihan erilaiset kuvat.

  Toivottavasti sinäkin alkaisit bloggailemaan! :) Tähän jää koukkuun! Ja jos joskus aloitat, niin olisi kiva jos kertoisit mullekin osoitteen. :) Kaikkea hyvää sinullekin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)