perjantai 29. lokakuuta 2010

Match!

Hihiii! Poikaystävä näytti jo melkein vihreää valoa aiemmin tällä viikolla esittelemälleni eteisidealle! Tosin postausta kirjoittaessani olin niin tohkeissani, että keskityin vain tuijottamaan lipaston korkeutta, joka on siis bueno. Unohdin leveyden kokonaan, hupsista! Meinaan tuo eteisen nurkkaus ei ole mahdottoman leveä. Äsken kaivoinkin vapisevin käsin mittanauhan kaapista ja mittasin nurkkauksen. Ja se on lähes täsmälleen 120cm leveä eli yhtä leveä kuin kyseinen lipasto, mahtavaa! 

Haluaisin tosiaan lipaston päälle yhden tai kaksi istuintyynyä, jotta lipasto näyttäisi enemmänkin penkiltä, johon on mukava istahtaa! Kaksi tyynyä näyttäisi omaan silmääni ainakin visuaalisesti paremmalta, mutta olen itse ainakin tällä hetkellä niin tottunut avain"alustaamme", että se pitäisi saada myös lipaston päälle. Siihen on niin kätevää kotiin tullessaan heittää avaimet ja korut ja kaikki pysyy hyvässä tallessa. Jopa poikaystävä on omaksunut tämän tavan, vaikka silti se kännykkä on aina hukassa... ;)

Googletin sitten sanan istuintyyny ja päädyinkin Finlaysonin sivuille. Finlayson lupaa aina hyvää ja tykkään kovasti heidän tuotteistaan (kai nyt kun ne on Tampereelta!!). Sivuilta löytyivätkin nämä Coronna istuintyynyt:
Love, love, love! Nuo ovat kuin juuri meille tehdyt ja ennen kaikkea mätsäisivät erittäin hyvin yhteen sen lipaston kanssa, eikös totta? Tosi kiva kuosi ja väriyhdistelmä! Ja hintakaan ei ole paha ja kaiken lisäksi sivuilla kerrottiin, että Finlayson lahjoittaa tuotteen myynnistä 1%:n Suomen nuorison hyväksi. Aika laaja käsite, mutta hyväntekeväisyyttä silti! :)

Kuva lainattu

2 kommenttia:

 1. Tosi ihanat ja passelit lipaston päälle, tykkään!
  Mukavaa viikonloppua!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Päivi,

  Jei! Mäkin olen ihan innoissani! Kiitos samoin sinulle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)