tiistai 5. lokakuuta 2010

Leikkiä.

Mikään ei saa kyllä niin helposti hymyä huulille kuin koiran leikki. Bokseri murisee ja pussaa, nuolee ja pussaa...ja ehkä vielä vähän pussaa. Jalkoja vaan vilahtelee siellä täällä. Ja poikaystävä on kaiken pussailun kohteena ja itse saan vaan kuvata! No ehkä mäkin sain pari pusua. Pari koirankuolaista pusua päivässä pitää todellakin lääkärin loitolla! Välillä sitä miettii, luuleekohan naapurit että toi koira vähintään teurastaa meitä. Bokserin leikki kun ei ole mitenkään äänetöntä! Sitä voikin helposti luulla vihaiseksi koiraksi, jos ei tiedä että siinä leikin lomassa kuuluu pitää ihan järjetöntä murinaa ja ärinää!


Koiran leikki on niin ihanan viatonta ja ennen kaikkea hauskaa katseltavaa! Meidän vauva täyttää muuten perjantaina jo kaksi kokonaista vuotta! Juurihan se vasta muutti meille!!

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, että kyllä se koiran leikkien kattelu piristää kummasti! :) (ainakin jos se leikki ei oo mun lempparisaappaiden/sohvan tms. syömistä, tosin noita leikkejä Hiski ei onneks oo enää pitkään aikaan leikkiny..) Mielettömän paljon onnea Vitolle!!! Kyl ne vuodet kuluu äkkiä, ei sitä ehdi edes tajuta!

  VastaaPoista
 2. Anna,

  Se piristää juu kummasti! :) Hyvä, että Hiskikin on oppinut mistä leikeistä te ette tykkää, hih! ;) Ja Vito kiittää! Kohta se on vanhus. :D

  VastaaPoista
 3. Tällä viestin lähettäjällä on NIIN kovasti ikävä Vitoa!! Paljon onnen pusuja Vitolle "mummilta"!

  VastaaPoista
 4. Voi ihana "mummi"! Sun pitää tulla katsomaan Vitoa! Niin ja Vito kiittää onnitteluista! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)