sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kyssar.

Tänä viikonloppuna on tullut herkuteltua oikein olantakaa! Viikon puolivälissä poikaystävä osti minulle tsemppaukseksi laatikollisen mansikkasuukkoja ja nyt onkin ollut suu lähes kirjaimellisesti mansikkavaahdossa ja suklaassa. Naam, pusut ovat niin hyviä! Täytyy myöntää, että tenttiinlukukin maistui kyllä hivenen makeammalta! :) Ja poikaystävälle hain Hullareilta turkinpippurilakuja, kun se vähän vihjaili etten koskaan hemmottele sitä.. ;) Niin ja perjantaina kävi poikaystävän isosisko pitkästä aikaa kylässä ja toi hyviä pullia..nekin olivat niin ikään Hullareilta! Voi ähkyys!


Tänään sitten käytiin vielä isovanhempieni luona ja siellä herkuteltiin Daim-kakulla, jonka seuraksi mummu oli tehnyt ihan tajuttoman hyvää vadelmakastiketta. Namnam! Ei varmaan tarvitse kertoa, että olen makean perään..

Onneksi sentään eilen tuli käytyä kuntosalilla tekemässä oikein kunnon hikitreeni ja tänään käytiin hölkkäämässä koiran kanssa pururadalla. Pysyy edes vähän tasapainossa tämä elämä..tai niin on ainakin hyvä kuvitella.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)