maanantai 11. lokakuuta 2010

Karpaloita ja kyyskytlukua.

Olin varmaan vähän reilut 10-vuotias kun opin juomaan limua. Sitä ennen en voinut sietää hiilihappoja missään muodossa ja kuuluinkin mehutyttöihin. En vieläkään pysty juomaan vissyä, mutta limua, voi kyllä sekin edestä! Minulla on kolme ylivoimaista suosikkia. Raikas sprite, jouluomena-limu (mitä aion hamstrata taas jouluna kylmäkellarin täyteen, koska se on sesonkituote) ja nyt uutuutena karpalolimu! Se on ihan tajuttoman hyvää! Ei niin makeaa kuin muut limut ja muutenkin siinä on kunnolla makua. Maistuu hyvin vaikka pullan kanssa..trust me, I know! 


Mikä voisikaan olla parempi lasi juoda tuota taivaallisen herkullista limua kuin 60-luvulla hankittu lasi? Kyllä vain! Eilen kun käytiin tosiaan isovanhempieni luona kahvittelemassa, niin mummu raahasi minut käymään myös autotallissa, jonne heidän entinen kesämökki on tyhjennetty ja kysyi olisiko minulla käyttöä laseille. Tusinalle laseja. Lasit ovat oikeastaan olutlaseja, mutta koska meillä ei kukaan juo olutta, niin ne ovat nyt limpparilaseja. Ihanan isoja, ei heti lopu juotava kesken, jos katsoo esim. telkkaria olohuoneessa! Ajankulukin näkyy kauniisti noissa laseissa. Niissä on nimittäin pieniä kulumia ja painaumia, mutta ei säröjä ollenkaan. Ihan uskomatonta, että meillä voi olla nyt noin vanhoja - melkein antiikkisia laseja, tykkään!

6 kommenttia:

 1. Se joululimu on parasta <3 Tulis jo kauppoihin!

  VastaaPoista
 2. Hanna,

  No niinpä! Se on niin hyväää! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Siis mikä on karpalolimua?? Apua en oo kuullutkaan...

  Ja jos joululimulla tarkoitat Julmustia, niin ehottoman parasta on!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,

  Karpalolimu on Hartwallin uutuuslimu, oikea nimi on Hartwall Jaffa Napapiiri. Ja joululimulla tarkoitin niin ikään Hartwallin Jouluomena-limua. Kannattaa maistaa! :)

  VastaaPoista
 5. En olekkaan joululimusta, tai karpalolimusta kuullutkaan. =D En tosin kuulu yleisesti limsanjuojiin, sillä hapot saa edelleen kyyneleet roiskimaan silmistä. =D
  Silloin tällöin sprite on kyllä aivan ihanaa, varsinkin kunnon pizzan kanssa.

  VastaaPoista
 6. RagDoll,

  Mä olen kyllä perillä kaikista limuista, hihi! :) Kannattaa maistaa, jos eteen osuu! Ja älä viitti, pizza ja kylmä limu olisi nyt niiiin jees! :P

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)