lauantai 30. lokakuuta 2010

Kaikki sekaan vaan!

Tällä viikolla on ollut syysloma, jonka huomasin oikeastaan vain vilkaistessani kalenteriin. Aika haipakkaa on siis ollut! Sen siitä saa kun ei tee tenttejä ajallaan ja olisi kiva valmistuakin joskus..Poikaystäväkin lähti mun lukemista "evakkoon" - en mä sentään pakottanut, ihan itse halusi lähteä. En varmaan olisi hyvää seuraa kun istun päivät läpeensä tenttikirjat kädessä. 

Parasta kuitenkin yksin kotona olemisessa on se, että saa ihan itte päättää mitä syö. Vielä kun joku tekisi sen ruuan, ei ole todellakaan aikaa tunnin kokkailuihin! Pizzaa tai muuta epäterveellistä olisi tietysti aina kiva syödä, mutta lukeminen ei ehkä kuluta ihan niin paljoa. Niinpä kaivoin vähän jääkaappia ja päädyin tekemään kasviswokkia


Tällä kertaa kasviswokkiin pääsi mukaan porkkanaa, sipulia sekä punaista ja keltaista paprikaa eli aika perussatsi! Mutta oli kyllä maukasta! Lisäsin mausteeksi vielä hieman viime viikonlopulta jäänyttä tacomaustetta...


Wokin seuraksi nappasin kaupan kylmäaltaasta valmiita kevätkääryleitä - tosin otin vääriä! Niiden kuuluisi olla nimittäin isoja eikä pieniä. Isot maistuu paremmilta! Olen ihan koukussa noihin, onneksi työkaverini suositteli niitä! :) Aterian proteiiniosuus tuli tänään raejuustosta, jota söin hieman illan salitreeniä silmällä pitäen..


Nyt alkoi tehdä mieli kovasti Cocon blogissa vilahtaneita blinejä! En ole ikinä syönyt niitä, ainakaan tietoisesti..Näytti vaan niin hyvältä! Ja mäti ja smetana ovat muutenkin mun herkkua, niin noita on kyllä saatava!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)