maanantai 25. lokakuuta 2010

Eteinen valmiiksi?

Eteisemme on roikkunut nyt tuossa jo pari vuotta puolivalmiina. Tällä hetkellä siinä on koiranruokasäilytyshässäkkä (kuinka tyylikästä!), jakkara sekä poikaystävän vanha valkoiseksi maalattu yöpöytä. Ei siis kovin mairitteleva sisääntulo! Jotain olisi tehtävä! Jotain mihin ei liity suurta remotin vaaraa, ei kiitos nyt hetkeen enää yhtään lumipallo-efektiä meille.. :)

Haluaisin kovasti eteiseen penkin. Sellaisen, jonka päälle voisi istahtaa solmimaan kengännauhoja. Ja, jonka sisään voisi kenties piilottaa kaikenlaista turhaa roinaa. Tuo nykyinen jakkarakin kun on vähän ottanut kipeitä..se toimi poikaystävällä sahausalustana ja huolimattomalla sahaajalla vähän lipsahti saha, niin että jakkarastakin lähti paloja. Tekevälle sattuu! 

Riviera Maisonin ylihinnoitellusta eteispenkistä se idea sitten lähti. Klikkasin itseni Ikean nettisivuille ja laitoin hakukenttään "Malm". Pelastaa aina! Toinen suosikkini on "Lack". 


Tuommoinen lipasto olisi ihan huippu. Ensin ajattelin, että sen pitäisi olla valkoinen. Mutta ei ehkä sittenkään, sillä takana oleva seinä on kokovalkoinen eikä lipasto ehkä erottuisi siitä edukseen. Musta voisi olla siis aika rouhea! Siihen seuraksi vielä pari kivaa istuintyynyä, niin jo näyttäisi hyvältä. Nyt vaan pitäisi takoa poikaystävänkin päähän, että ideani on ihan mahtava! Jos vaikka lupaisin, että kokoaisin koko lipaston itse alusta loppuun asti...? Siinä voisi olla ainakin eräälle hihiteltävää.. ;)  

Kuvat lainattu täältä ja täältä.

2 kommenttia:

  1. Mulla on myös haaveissa tuommoinen penkki jonka päällä voisi solmia kengännauhat ja pukea lapsen ja jonne saisi tavaroita tai vaatteita "piiloon" :) En ollutkaan tajunnut miettiä noita Malm lipastoja, se matalahan olisi oikein oiva vaihtoehto. Jotenkin itsellä oli mielessä päältä avattava arkkutyyppinen, mutta tuo lipasto on paljon kätevämpi niin ei tarvitse siirtää istuintyynyjä tms. sivuun. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
  2. Cato,

    Kiitos kommentistasi! Ihan mahtavaa kuulla, että sait itsellesi tästä vinkin! :) Olen samaa mieltä, että tossa Malm lipastolla on juurikin se plussaa, ettei päälitavaroita tarvitse siirrellä kun se ei ole päältäavattava. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)