perjantai 8. lokakuuta 2010

Dolce Vita.

Tänään se meidän bokseri täytti sitten kaksi vuotta! Aiemmin tällä viikolla käytiin ostamassa sille syntymäpäivälahja, joka oli kerrankin jotain tarpeellista, nimittäin talvitakki. Elokuussa kirjoittelinkin, että Hööksillä on hyvä valikoima takkeja myös isommille koirille, joten sieltähän me käytiin myös tuo hakemassa. Harmi, ettei himoitsemaani ruskeaa takkia ollut oikeastaan enää jäljellä ja punainen oli luonnossa tyhmä. Ja oikeastaan poikaystävä tyrmäsi sen, vaaleanpunaiaisen flexin käyttäminen taitaa riittää hänelle. :)


Niinpä Vito sai talvitakikseen Showmasterin hienon ja tumman takin, joka toivottavasti osoittautuu myös käytössä hyväksi! Ainakin siinä on nyt mahakappale, jonka pitäisi suojata karvatonta massua. :) Aluksi koiruus ei ollut takistaan ihan järin innoissaan, mutta alkukankeuksien jälkeen se fiilisteli takki päällä sisällä... "Mitäs tässä nyt oikein tapahtuu..?"

Vanhan blogin puolella kirjoittelin kaiketi joskus kuinka tuo koira meille saapui. Ei ollut varmaan ihan tavallisin tapa hankkia koira. Aluksi oltiin sitä mieltä, että otetaan joku vähän vanhempi koira - joko hylätty tai sijoituskoira ja poikaystävän pikkusisko ehdottelinkin meille vaikka mitä yksilöitä, mutta niistä mikään ei vakuuttanut tarpeeksi. Kunnes sitten lopulta..marraskuun vikoina päivinä olin tekemässä yliopistolla ryhmätyötä kun sain poikaystävältä kuvaviestin Vitosta "kelpaako tämä?". Sydän suli! Olihan se bokseri! Jotenkin tuntui, että tämä se on. Meidän koira! 


"On tää ihan kiva!"

Pentu olikin sitten jo varattu meille ja seuraavana päivänä ajeltiin Tampereelle katsomaan sitä. Aika nopeaa toimintaa! Toki meillä oli tiedossa, että koira tulee tämän perheen jatkoksi, mutta en olisi uskonut, että se tulee noinkin pian! Ja sitten kun nähtiin Vito, niin päätettiin se me otetaan ja koiruus lähtikin sitten samalla reissulla uuteen kotiinsa. :)  "Ja lopuksi mä kiittäisin..nyt mä en palele talvella.. :)"

4 kommenttia:

 1. Nyt ei palele. Komee on takki!!!

  VastaaPoista
 2. tuulikki,

  Ei pitäis joo! Ja kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Voi ihanaa <3 Tuota tekisi mieli ottaa poskista kiinni ja mujauttaa isolla pusulla =D

  VastaaPoista
 4. RagDoll,

  Haha, ihana mielikuva! Taidankin käydä heti tekemässä koiruudelle noin! <3 :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)