tiistai 21. syyskuuta 2010

Viikonloppu.

Parin päivän blogihiljaisuus yllätti minutkin täysin! Kaksi viimeistä viikkoa olen päntännyt ja päntännyt kirjallisuustenttiin..sivuja on luettu suunnilleen 1000. Muuta elämää ei ole sitten ollutkaan. No, perjantaina tuo tentti sitten oli ja tulee olemaan vielä uudestaankin. :( Täytyy kyllä myöntää, että kun näin ne tenttikysymykset, niin mietin että tulenko edes ikinä pääsemään pois yliopistosta. Aika kaukaiselta haaveelta se nyt ainakin tuntuu. 

Lähdimme sitten perjantaina heti tenttini jälkeen ajelemaan Hailuotoon sukulaisten luokse. Autossa tuli istuttua reilut 7h ja siihen kun lisää vielä sen parin viikon istumisen, niin kyllä selkä tykkäsi. Mutta oli se viikonloppu vaan sen arvoinen! En ollut nähnyt sukulaisia yli vuoteen! Kuulumisia tuli vaihdettua, vähän ulkoiltuakin (taas pitkästä aikaa!), syötyä ja saunottua. Kyllä siellä luonnossa vaan lepää! Niin ja öinen tähtitaivas oli enemmän kuin upea!  


Nyt sitten pitäisi hypätä takaisin tähän oravanpyörään. Töitä, koulua, töitä..onneksi kalenteri on keksitty! Huomenna olisikin ensimmäinen kandiin liittyvä iltapäivä yliopistolla..hieman kyllä kieltämättä jännittää ja hirvittää! 

2 kommenttia:

  1. Vau , miten hienon kuvan olet saanutkin sateenkaaresta. Minä yritin autosta käsin kuvata,mut ei siinä värit päässeet oikeuksiinsa. Ihanat kuvat!
    -päivi-

    VastaaPoista
  2. päivi,

    Kiitos! Itse asiassa kunnia kuvista kuuluu poikaystävälle! :) Mutta sateenkaari oli kyllä komea!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)