keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Väsynyt.

Otsikko kertoo jo melkein kaiken. Olen väsynyt. Sänky peittoineen houkuttaa enemmän kuin mikään muu. Aamuisin ei jaksaisi nousta. Toisaalta, ei ihme sillä puolentoista vuoden aikana en ole levännyt lähes ollenkaan - viime kesästä puhumattakaan. Ystävääni en ole nähnyt kesäkuun jälkeen..14h päivät alkavat olla vähän liikaa, mutta minkäs teet kun ei ole vaihtoehtoja. Olen kahden tulen välissä: ilman töitä ei ole rahaa eikä ruokaa eikä ilman opintoja ole koulutusta. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Elämä tuntuu oikeastaan pelkältä suorittamiselta - nouse ylös (tsek!), pese hampaat (tsek!), syö (tsek!), jokaisen suorituksen jälkeen ruksaan päässäni tekemää listaa ja odotan vain milloin pääsen nukkumaan.

Nyt on vain pakko keskittyä työhön ja kouluun.  Ja lopun ajan nukun, nukun ja nukun. Ehkä joskus taas jaksan.

Harmittaa kun ei ole aikaa tai jaksamista blogata. Toivottavasti teillä olisi jaksamista odottaa, että piristyn. Tällä hetkellä en vain saa tästä mitään irti, mutta tykkään teistä kaikista liikaa, jotta lopettaisin kokonaan. Palataan! Vi ses!

Hyvää yötä! <3 

7 kommenttia:

 1. Voi vitsi, kovasti tsemppejä ja jaksamista sinne! Toi meno kuulostaa ihan mun alkukesältä/viime syksyltä. Voin lohduttaa sen verran, että nuorena onneksi tollaista jaksaa vähän paremmin. :)

  VastaaPoista
 2. Täällä me ollaan ja täällä me pysytään, nou voriis <3

  Oikein paljon voimia ja jaksamista lähettelen sinulle.. kumpa pian helpottaisi ja saisit edes hetken levätä <3

  VastaaPoista
 3. Kersti,

  Kiitos kovasti! :) Onneks joo nuorena jaksaa edes vähän paremmin, mutta nyt on pakko yrittää hiljentää että jaksaa lopunkin elämän vielä. :D

  Jellona,

  Kiitos myös sinulle ihana! Olisi ihanaa jos te jaksaisitte odottaa! :) Kuukauden kun vielä jaksais ainakin, niin sitten ehkä helpottaa. Ehkä.

  VastaaPoista
 4. Voi ei.. Kuulostaa liian tutulta. :( Älä nyt vain polta itseäsi loppuun!
  Se ei ole sen arvoista..
  Sun pitää saada jostain vähän lomaa, viikkokin piristää kummasti.
  Itse nukuin sairaslomallani viikon verran n. 12 tuntisia yöunia, jonka jälkeen sain vasta voimiani takaisin.
  Jaksamisia ja ihanaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
 5. Voi Nanna, kuulostaa tosi kiireiseltä arkesi. Voisitko tehdä vähän vähemmän töitä esimerkiksi vain pari kolmee kertaa viikossa? Kenenkään ei pitäisi palaa loppuun saadakseen rahaa elämiseen. Oma jaksaminen ja terveys etusijalle! Itselläkin kokemusta asiasta ja jos väsyy todella pahasti niin toipuminen voi kestää kauan. Voimia!

  VastaaPoista
 6. Muistna tuon koulu+työ -arjen. Ja paljon tsemppiä siihen ja toivotaan lepohetkiä mahdollisimman monta viikkoihi! Kyllä me täällä ollaan, vaikka et ehdi postaamaan. :)

  VastaaPoista
 7. RagDoll,

  Joo, mä luin sun "kohtalosta" sun blogista ja oli kyllä niin munkin maailmasta. :( Toivottavasti sulla menee jo paremmin! :) Eihän se ole juu sen arvoista, mutta kun mitään ei voi oikein vähentää. Ärsyttävää! Ja kun ei voi saada edes saikkua, että vois nukkua. :D Sullekin jaksamisia! <3

  Maria,

  Joo, siis mä teenkin usein vaan pari kolme vuoroa viikossa (8h), mutta kun siihen lisätään vielä koulu ja tenttiin luku, niin sitten loppuu puhti. Aina töiden jälkeen on siis vielä koulu! :o Kiitos ja voimia sullekin! :)

  Marge,

  En olisi kyllä ikinä uskonut, että voisi olla näin vaikeaa yhdistää työt ja koulu, mutta niin se vaan on. Nyt olen onneksi saanut levätä vähän, kun olen vain ottanut sitä aikaa. Eiköhän tämä taas tästä ja kohta jaksaa taas postailla! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)