keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Valkeus tuli taloon!

Uskokaa tai älkää, mutta heinäkuussa aloittamamme projekti on vihdoin valmis! Nimittäin ruohonvihreät kaapinovet valkoisiksi - projekti! Meillä ei siis ole enää vihreitä kaapinovia keittiössä! Mahtavaa! Nanna is so happy

En olisi kyllä ikinä uskonut, kuinka paljon kaapinovien väri voikaan vaikuttaa muun keittiön ilmeeseen. Keittiö on ihanan valoisa ja päivitetty tälle vuosituhannelle. Poissa ovat niin sininen lasikuitutapetti, muovimatto, kulunut seinäpaneeli, vanhat kodinkoneet, työtaso kuin ne kaapinovetkin. Paljon on siis muuttunut! 


Vertailun vuoksi..tässä teille kuva siitä miltä keittiömme näytti suunnilleen vielä vuosi sitten:


Ja tältä se näyttää suunnilleen nyt:Keittiö on kyllä muuttunut niin paljon viihtyisämmäksi! Olen jopa välillä innostunut juomaan siellä aamukahvini, mitä en olisi voinut joskus kuvitella tekeväni. Rumaa seinää tuijotellessa meni aamu pilalle. (No ei nyt ihan, mutta melkein)
Ja onneksi tosiaan uskaltauduttiin maalaamaan ovet itse, sen sijaan että oltaisiin ostettu ne esim. Ikeasta. Lähtökuntohan kun ovilla oli hyvä! Nuo uudet ja ihanat vetimet ovat sen sijaan Ikeasta. Tosin yhteenlasku 17:ta asti oli eräille liian monimutkaista ja nyt vetimiä uupuu kolmesta ovesta..Se tietää siis reissua Ikeaan...!

8 kommenttia:

 1. Oiiii mikä valtava ja ihana muutos! Kyllä tuossa keittiössä silmä lepää ja varmasti viihtyy aamulla kahvikupin kanssa <3 Tuo vanha keittiö olisi tosin tehnyt minulle saman vaikutuksen.. oma keittiöni kun on ruma kuin.. nooh.. se on ruma :D Tosin siellä ei olisi tarvetta kuin uudelle tasolle ja laatoille.. mutta kuka ne ostaisi, kantaisi ja laittaisi paikoilleen..? ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä valkoinen on niin valoisaksi tilan. Hieno muutos!

  VastaaPoista
 3. Hieno muutos, niin valoisan ja puhtaan näköinen!
  -päivi-

  VastaaPoista
 4. Jellona,

  Kiitos paljon! Oon kyllä niin tavattoman ihastunut tuohon uuteen keittiöön! :) Joo tuo remontointi on kyllä aina oma haasteensa, mutta sen pähkäily on kyllä sen arvoista! :)

  Soile,

  Totta! En olisi ikinä itsekään uskonut, kuinka suuri muutos voisi lopulta olla. :)

  Päivi,

  Kiitos paljon! Vielä kun aurinko paistelisi komeasti niin valkoisuus ja valoisuus oikein korostuisivat! :)

  VastaaPoista
 5. Meillä olisi sama projekti ovien kanssa. Tarttuiko maalin hyvin ja oliko hankala maalata? Ihan sudilla vedit vai ruiskulla?

  Kivalta näyttää! :)

  VastaaPoista
 6. Laurell,

  Kiitos! :) Me hiottiin ensin ovet molemmilta puolin ja sitten vedettiin pari kerrosta pohjamaalia ja pari kerrosta pintamaalia. Tämä lähinnä siksikin kun se vihreä on niin tumma väri, ettei sitten loistaisi läpi. Ja koko homma toteutettiin siis ruiskulla, ei tuu niitä sutimisjälkiä niin helposti. :) Tsemppiä teidän projektiin!

  VastaaPoista
 7. Tulipas siitä kuin ihan uusi keittiö! Paljon avaramman ja raikkaamman näköinen. I like!
  Taitaa olla itselläkin keittiöremontti edessä uudessa kodissa. =)

  VastaaPoista
 8. RagDoll,

  Kiitos ihana! :) Muutos entiseen oli kyllä ihan valtava!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)