torstai 23. syyskuuta 2010

Sisustajalle.

Sain viikonloppuisella vierailureissullani tädiltä Sisustajan T.i.l.a.-kirjan. Sisustushullun unelma! En ollut aiemmin kuullutkaan kyseistä kirjasta tai ainakaan noteerannut sitä, mutta nyt kirjaa on tullut selailtua kyllä jonkin verran. Kirja siis liittyy Mtv3-kanavalla pyörivään saman nimiseen ohjelmaan, joka keskittyy sisustamiseen. Kirja on kätevästi jaettuun seitsemään eri osioon, joita ovat mm. olohuone, keittiö, kodin muut tilat ja decora. Melkein jokaiseen kodin huoneeseen voi löytää vinkkejä! Ja esimerkkejä on ainakin omasta mielestäni tosi kivasti laidasta laitaan..vanhaa ja uutta, isoa ja pientä... 


Ihastuin noihin television alapuolisiin tasoihin, jotka näyttävät kivasti itse tehdyiltä eikä jotenkaan "liian hienoilta". Itse asiassa tommoinen arkku olisi kiva meidän eteiseen..käytännöllinen. 


Jotenkin tosi kiva asetelma ja ihana viinikarahvi (?)..

Kyseinen kirja on itse asiassa ensimmäinen, mutta ei toivottavasti viimeinen sisustuskirjani. Olen ollut vähän pihi hankkimaan muita opuksia. Kirjoista ja lehdistä löytää kuitenkin ihania pikkuvinkkejä - harvoin tykkääkään koko esitellystä kokonaisuudesta, vaan löydän jonkun pienen the jutun, jonka sitten liitän mielessäni omaan kokonaisuuteeni. Työstän muutenkin alitajunnassani ihan tajuttomasti asioita ja esim. kauppalappumme on aina päässäni..ihan vain näin välispiikkinä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)