lauantai 4. syyskuuta 2010

Kreeta, part 1.

Ajattelin nyt jakaa nämä Kreetan matkapostaukset pariin osaan, ettei yhdestä postauksesta tulisi maratoonimittaista. 


Näkymä parvekkeelta allasalueelle... 


Sänkyjen päädyissä oli tuollaiset hienot valokoristeet...


Hotellin päärakennus. Meidän huoneemme ei sijainnut tuossa rakennuksessa. 

Asuimme tosiaan viikon ajan ihan Plataniaksen keskustassa Troulakis Village - nimisessä hotellissa, joka oli neljän tähden hotelli. Huoneistomme oli kooltaan kolme huonetta ja keittiö eli tarkoitettu juuri sopivasti neljälle henkilölle. Tytöt nukkuivat toisessa ja pojat toisessa huoneessa. Huoneistossa oli myös iso kylpyhuone, jossa oli erillinen suihkukaappi (luksusta!) Keittiökin oli mukavasti avomallinen ja se olikin oikeastaan samaa huonetta ison olohuoneen kanssa, jossa oli kaksi isoa sohvaa. Olohuoneesta oli suoraan näkymä parvekkeelle, josta oli puolestaan näkymä suoraan uima-altaalle. Myös toisen huoneen vieressä oli parveke. Voin kyllä suositella hotellia enemmän kuin lämpimästi, sillä siinä ei ollut mitään huomautettavaa ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Myös siivous toimi hyvin.  


Mukavat allastuolit! 


Uima-allas yöllä...

Hotellissa oli myös erinomainen aamiainen, jolla pärjäsi hyvin iltapäivän puolelle. Yleensä heti aamiaisen jälkeen suuntasimme altaalle, jossa vierähtikin mukavasti muutama tunti. Välipaloina söimme croissantteja, donitseja, fetapiirakkaa tai sausage rollseja. Rakastuin uudelleen jääteeheen sekä persikkanektariin, namm! 


Pork souvlaki..


Cyros pita.. 


Nanna rakastaa persikkamehua!


Syömässä.. 


Muutenkin ruoka oli Kreetalla tosi hyvää, ihan eri maata kuin esim. Espanjassa, jossa en ole vielä oikeastaan koskaan saanut kunnollista ruokaa. Tällä lomalla ruokalistani oli kuitenkin hieman yksipuolinen, söin neljä kertaa chicken tai pork souvlakia ja kolme kertaa cyroksia - ne ovat vaan niin hyviä, että miksi vaihtaa parasta mihinkään! Hyvää ruokaa kaipaan nyt kovasti. Ruoka oli myös todella halpaa - illallinen juomineen oli alle 15€.Mansikkamargarita! <3

Sen sijaan iltaisin baareissa nautitut drinkit olivat hinnoissaan. Plataniaksessa kolmesta drinkistä sai pulittaa yli 20€ ja viereisessä Agia Marinan kylässä hieman vähemmän. Emme käyneet kun parina iltana baareissa, sillä tykkäsimme pelata korttia hotellin parvekkeella tai sitten kävimme minigolffaamassa. 

4 kommenttia:

 1. ihania kuvia!! :)
  kiva blogi sulla! > lukijaks :)

  Luna

  VastaaPoista
 2. Luna,

  Voi kiitos kovasti! Ja tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt pitkään! :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihania kuvia! Tosi makeen näkönen hotelli ja ruoat ja kaikki. Faceenkin olit laittanut upeita kuvia näköjään ja näytit ihanan ruskettuneelta :) Mäkin haluun etelään pakoon näitä alkaneita syyskelejä, hrr...

  VastaaPoista
 4. Hanna,

  Kiitos ihana! <3 Hotelli oli kyllä paljon enemmän kuin odotettiin! :) Pieni rusketus tuli juu pintaan! Nää kelit on nyt täällä tosi karmeet..hyi..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)