sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Klockan är..

Ennen etelään lähtöä tuli käytyä parina lomapäivänä kaupungilla ystävän kanssa. Olin ihan vaan kiltisti auttamassa häntä häälahjan kanssa ja melkein siinä onnistuinkin...Stoccan kassajonossa satuin sitten kuitenkin bongaamaan erään naisen käsissä mahtavan näköisen seinäkellon. Meillähän oli ennen valkoinen, hieman maalaisromanttinen seinäkello, kunnes kissa pudotti sen alas pöydältä ja koneisto hajosi..varmaan vuodenpäivät jaksoin inistä poikaystävälle, että korjaisi kellon, mutta kello on ja pysyy rikkinäisenä..


Niinpä annoin itselleni luvan ostaa tuon ihanan uuden seinäkellon. Kieltämättä se sopii paremmin meidän nykyiseen keittiön sisustukseen, joka on enemmän modernimpi kuin maalaisromanttinen. Ja taisi poikaystäväkin kelpuuttaa tämän uutuuden "ainakin se on parempi kuin se vanha.." 


Tykkään valkoisen ja metallin yhdistelmästä sekä jännittävän erilaisista numeroista. Toivottavasti tämä kello saisi nyt raksuttaa rauhassa hieman pidempään...

6 kommenttia:

 1. Upee kello!! Ja kivasti sopii tohon harmaaseen seinäänkin :)

  VastaaPoista
 2. Anna,

  Kiitos! Onhan se vähän erikoinen varmasti monen mielestä, mutta I like it! Ja juu, sopii tosiaan hyvin tohon seinän väriin! :)

  VastaaPoista
 3. Upea kello tosiaan! Mä en ole oikein ikinä löytänyt kivaa seinäkelloa, mutta tuollaisen kelpuuttaisin itsekin. :)

  VastaaPoista
 4. Marge,

  Kiva kuulla! Mäkin löysin ton tosiaan ihan sattumalta kun kassalla näin. Kaupoissa hengailu voi olla kannattavaa! :P

  VastaaPoista
 5. Todella kiva! Olen itseasiassa itsekkin käynyt kurkkimassa tuota stockallla:) En vaan oo vielä raaskinu sitä ostaa, mut kyl se vaan niin kivalta näyttää, et kai se on haettava:)

  VastaaPoista
 6. Mongusti,

  Kiitos! Mä en voinut vaan kurkkia, niin hyvin tuo nimittäin sopi meidän seinälle! Kannattaa hakea juu! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)