torstai 9. syyskuuta 2010

Happy with my little white house.

Olen onnellinen, sillä lomalla ei tullut tehtyä yhtään ns. heräteostosta. Ainoan vaatteenkin, jonka ostin, ostin poikaystävälle. Ei ihan kuulosta kyllä minulta yhtään.. :) Mutta Plataniaksessa vaatteet olivat aivan ylihinnoiteltuja: tavallisesta, merkittömästä ala- tai yläosasta olisi saanut pulittaa vähintään 30€. En siis ole mikään pelkkien merkkien perässälaukkaaja, mutta eipä nuo vaatteet kyllä kovin laadukkailta vaikuttaneet. Myöskään siihen turistikrääsään en koskenut nyt kepilläkään..


Sen sijaan tein vain laatuostoksia! ;) Koko viikon ajan katselin kaupoissa sillä silmällä pieniä perinteisiä kreikkalaisia posliinitaloja, joita myydään matkamuistoina. Mutta sopivaa ei noin vain löytynytkään! Yllätyksekseni oikeanlainen pieni valkoinen talo löytyi Hanian lentokentältä, jonka valikoimissa ei muuten ollut paljon kehumista. Nyt on olohuoneen kirjahyllyssä siis pieni muisto matkastamme.. :) Käydessämme Hanian kauppahallissa eksyimme ystäväni kanssa maustekauppaan ja ainakin itse huumaannuin niistä ihanista tuoksuista ja hyvästä valikoimasta ja halvoista hinnoista! Valinnanvaikeus oli kova jälleen kerran. Ostin kuitenkin poikaystävää ajatellen hot paprikaa - se taitaa kyllä olla aika mietoa ihmiselle, jonka mielestä mikään mauste ei ole tarpeeksi vahvaa! Itseäni ajatellen ostin tzatziki-maustetta. Rakastan tzatzikia ja sitä syödääänkin meillä verraten usein! Siksi meillä ei myöskään näy vampyyreita.. ;) 


Maustekaupan myyjä kääräisi maustepussit käärepaperiin ja kun avasin pakkauksen kotona, oli tuoksu jälleen huumaava!  Voi olla, että pussit jäävät hetkeksi keittiön pöydälle nuuhkittaviksi..

PS. Kuvausalustana näkyy uusi hiirimatto, jonka ostin niin ikään reissusta. Saa nähdä tuleeko opiskelusta mitään, kun tuijottelen vain tuota kaunista kuvaa. :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja tuliaisia oot kyllä löytäny :)

    VastaaPoista
  2. Anna,

    Kiitos! Ja kerrankin ei mitään niin turhaa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)