tiistai 14. syyskuuta 2010

From Starbucks...

Käydessämme Haniassa poikkesimme myös Starbucks-kahvilassa, jollaista ei löydykään Suomesta. Ylläri! Olen muilla etelänreissuillani kyllä nähnyt kyseisiä kahviloita siellä täällä, mutta ikinä niissä ei ole tullut piipahdettua. No tällä kertaa kävimme! Kahvia ei siellä tullut kuitenkaan juotua, sillä ajatus kuumasta juomasta siinä paahteessa oli ehdoton nounou..Herkullisten leivosten lisäksi kahvilasta lähti mukaan yksi muukin pieni ostos..


Nimittäin termosmuki. Ihanan iso termosmuki! Kauniita matka-aiheisia kuvia Starbucksin logolla varustettuna. Mutta ei siinä vielä kaikki, sillä noiden valmiina olleiden kuvien tilalle saa laitettua omiakin kuvia. Kahvilanmyyjä piti mua kai ihan aivottomana turistina, sillä sain oikein opastuksen kuinka niitä omia kuvia voi tuohon mukiin laittaa.. ;) Voi olla, että jossain vaiheessa vaihdankin kuvan siihen. Valinnanvaikeus on vaan kova! Toisaalta joku Kreeta-aiheinen kuva voisi olla ihana!


Termosmuki tulee kyllä niin tarpeeseen. Ei ole enää toivoakaan siitä, että pysyisin luennoilla tai töissä hereillä ilman kahvia. Jos en saa sitä vähintään mukillista kahvia päivässä, ei päivä ole hyvä. Alkaa taas kahvihammasta kolottaa jo pelkästä ajatuksesta.. :) 

Tunnustautuuko joku muu kahviaddiktiksi? Itsehän en vielä vahingossakaan juo tavallista mustaa kahvia, vaan termosmukini täyttyy tarkkaan valitusta erikoiskahvista..

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on kaksi samalaista termaria!:) Molemmat ollaan tuotu tosin Englannin reissuilta..
    Mulla on aina toinen töissä:)

    VastaaPoista
  2. Mogusti,

    Noi on kyllä ihania! :) Ootko vaihtanu niihin kuvia! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)