lauantai 18. syyskuuta 2010

Ei niin ajankohtaista.

Älkää nyt kukaan pliis innostuko siellä ruudun toisella puolella, sillä aihe ei ole mitenkään ajankohtainen (ainakaan tietääkseni), mutta kuten olen joskus täällä jo maininnutkin niin tykkään kaikesta häihin liittyvästä. Siksi siis tämäkin postaus! 

Niinpä tietokoneeni äärestä kuului enemmän kuin muutama huokaus kun klikkasin itseni ihanan Madden uuteen blogiin ja löysin sieltä hänen ja hänen miehensä kihlajaiskuvat! Ei Suomessa mitään kihlajaiskuvia vaan oteta, höööh! Tai toisaalta kuka sitä tietenkään estäisi..Valokuvaajan ottamat kuvat näyttivät kyllä todella upeilta, huokaus..Jos itse koskaan saisi edes puoliksikaan noin hienoja hääkuvia..


Mutta niin! Ihastuin kuvien lisäksi erityisesti Madden ihanan yksinkertaiseen, mutta silti tyrmäävään mekkon! Ihana! Olen aina ajatellut, että hääpukuni tulisi sitten kaukaisessa tulevaisuudessa olemaan pitkä ja suhteellisen perinteinen..mutta niin se mieli vaan muuttuu. Ei siis kiitos enää mitään kermakakku-unelmaa! Yksinkertainen, valkoinen, olkaimeton, ei pitkähelmainen mekko mielyttäisi minua kovasti...Muistin nähneeni Meidän häät-ohjelmassa Martinalla nätin puvun, joka on varmasti aikoinaan jakanut kovastikin mielipiteitä. Mutta rajat ja perinteethän on tehty vain rikottaviksi, eikös juu..Itse ainakin huolisin Martinan puvun hieman muokattuna ihan milloin vain. Ja mikä ihana idea liimata kauniita Swarovskin kristalleja ihoon.. ;) 


Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)