perjantai 24. syyskuuta 2010

Coco suositteli!

Joskus kesällä Cocon blogissa sai toivoa postaustoiveita ja itse toivoin, että hän kirjoittelisi siivousvinkkejään. Pari viikkoa sitten hän toteuttikin toiveeni, kivaa! Olisin luullut, että Coco olisi oikea siivoushullu, ainakin mitä hänen kuvistaan voi päätellä, mutta hän paljastikin olevansa ennemminkin anti-talousihminen. No..minä taas..myönnetään, oikeasti tykkään siivota. Tosin minulla on kaksi tiukkaa ehtoa: kunhan on aikaa ja hyvät siivousvälineet

Niinpä olinkin enemmän kuin onnellinen, kun Coco kertoi siivoustradioistaan ja käyttämistään tuotteista. Muilta kun saa aina hyviä vinkkejä! Coco kertoi mm. Swifferista. Täytyihän sellainen käydä sitten hommaamassa meillekin. Harmi vain, että juuri sitä aikaa ei ole vielä löytynyt kokeilulle! Sormet jo kyllä syyhyävät..


Meille ostettiin siis Swifferin ns. aloituspakkaus, jossa oli mukana "moppi", pölyhuiska, yksi märkäliina ja pari kuivaliinaa. Tärkeinhän tuossa pakkauksessa on kuitenkin tuo moppi, johon sitten voi vaihdella niitä märkä-ja kuivaliinoja. Jälkeenpäin kävin kyllä vielä ostamassa isomman pakkauksen noita märkäliinoja. Meidän laminaatti kyllä melkein huutaa pesua - se on ihan järkyttvässä kunnossa..Swifferi on siis työllistetty. 

Haluaisin vielä kokeilla Cocon esittelemää Lumme kodinpuhdistajaa, jota on nyt mainostettu telkkarissakin. Ympäristöystävällinen tuote! Lisäksi olisi kiva kokeilla Maison Bellen tuotteita, varsinkin keittiön puhdistusainetta. Keittiö on nyt rakkauteni ja rakkaasta pidetään huolta! 


 Kertokaapa te nyt siivousvinkkinne ja kaikkea muuta siivoukseen liittyvää, tahdon kuulla! 

PS. Poikaystäväkään ei pistä yhtään pahakseen kun ostan kaikenlaisia siivousjuttuja kokeiluun..tietää nimittäin vähemmän siivousta hänelle! Fifty-fifty! ;)

4 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut Kiillon apilankukka kodinpuhdistajaa? Vaikka en kuulu innokkaisiin siivoojiin, sillä suihkuttelee mielellään ja pyyhkäisee pikaisesti pinnat. Suurta plussaa raikkaasta tuoksusta. =)

  VastaaPoista
 2. RagDoll,

  Enpä ole tullut kokeilleeksi, joten kiitos vinkistä! Apila ainakin voisi kyllä tuoksua hyvältä! :) Harmi kun kaupoissa ei voi tuoksutella pesuaineitakin, itselleni ainakin tuoksulla on suuri merkitys.

  VastaaPoista
 3. Hihii, kivaa! Just tänään swifferoin ja kyllä se on hyvä vehje! Pääsee kivasti sohvan alle jne.

  Tykkäätkö Lumme pesuaineen tuoksusta, se tuoksuu vähän mäntysuovalle, joku tykkää/joku ei... :)

  VastaaPoista
 4. Coco,

  Mä niin odotan innolla sitä päivää kun löytyis rako kokeilla sitä! :) Kiitos vaan vinkeistä! En ole tota Lummetta vielä kokeillut, mutta täytyy kokeilla kun vanhat aineet loppuvat. Mä kyllä tykkään mäntysuovan tuoksusta, se tuoksuu kesältä! :P

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)