sunnuntai 26. syyskuuta 2010

BM in action.

Melkein hävettää ajatella kuinka monta kuukautta siitä onkaan kun lupasin kirjoitella teille kokemuksiani Bare Mineralsin mineraalimeikeistä. Monta, sen tiedän! No mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan..eikös juu! Jotkut ovat pyydelleet myös kokemuksia Diorin ripsiväristä, mutta niitä tulee vasta sitten kun pääsen itsekin testaamaan kyseistä tuotetta. Vanha ripsiväri on kuvioissa vielä mukana...

Mutta asiaan! Tilasin tosiaan Bare Mineralsit feeluniquesta. Arvoin jonkin aikaa Lookfantasticin ja feeluniquen välillä, mutta päädyin jälkimmäiseen koska he eivät peri postikuluja (ts. ne ovat jo tuotteiden hinnoissa valmiiksi) Toimitus oli nopea ja sain tilaamani tuotteet hyvin ja ehjinä perille - ilman tullikeikkaa, mikä tärkeintä! :) Oikeat sävyt kävin kokeilemassa Kicksissä kosmetologin konsultaatiossa, joka näytti myös miten meikkejä tulisi käyttää..harmittaa ehkä hieman, että opit ovat hieman päässeet unohtumaan. 


Meikkipohjana käytä Bare Mineralsin Mineral Veilia, jolla käyn läpi koko kasvot. Tämän jälkeen levitän kerroksen fairly light - sävyistä puuteria ja joskus vielä "kiinnitän" meikin Mineral Veilillä eli sitä laitan ensimmäiseksi ja viimeiseksi kasvoille. Tuo viimeinen "kiinnitys" ei ole välttämätön, mutta ainakin kesähelteillä se auttoi meikin paikallaan pysymistä. 

Eniten pidän Bare Mineralseissa siitä, kun vaikka on meikkiä, niin sitä tuskin huomaa! Iho ei ole tahmea meikkivoiteista ja muista eikä meikki juurikaan näy iholla. Ei siis mitään rajoja ja kokkareita, joita jää helposti muilla meikeillä. Silti jäljestä saa peittävän, jos niin haluaa! Välillä illalla ennen kasvojen puhdistusta saa ihan miettiä, että oliskos mulla tänään edes meikkiä kasvoilla vai ei..


Kyseiset meikit ovat mielestäni myös erittäin riittoisia! Vaikka purkki ei vaikutakaan kovin isolta, niin silti se kestää kuukausia. Riippuu tietysti aina käyttäjästä. Jos haluaa peittävämmän meikin, niin sittenhän sitä kuluu enemmän. 

Hintahan on Suomessa luonnollisesti kova. Aloituspakkaus maksaa noin satasen. En ostaisi ikinä tuolla hintaa, mutta onneksi brittiläiset nettikaupat toimittavat myös Suomeen! Sieltä saa melkein puolet halvemmalla. 


Olen kirjoitellut aiemminkin kyseisistä meikeistä mm. täällä ja täällä. Ja kertokaa ihmeessä, jos jokin olennainen tieto jäi uupumaan! Tai kysykää!

4 kommenttia:

 1. Kiitos!
  Minäkin tilasin ko tuotteet ja olen ollut tosi tyytyväinen, vaikka en ole kyllä monesti vielä käyttänyt, mutta nekin kerrat ovat olleet helppoja ja lopputulos tosi hyvä.
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Päivi,

  Eipä kestä! Kiva kuulla, että säkin olet ollut tyytyväinen! :)

  VastaaPoista
 3. Moi!

  Oon itse käyttänyt BareMineralsia varmaan vuoden päivät jo, ja edelleen - parasta ikinä! Pari vinkkiä vielä...

  Kun tilaat Englannista, tuotteet ei joudu tulliin koska kyseessä on EU-maa. Voit tilata vaikka 200eurolla, no problems.

  Jos sulla on huono iho - tai välillä tulee finnejä hanki ihmeessä BM:n "peitevoidesivellin" eli tällainen:

  http://bareescentuals.com/Maximum%20Coverage%20Concealer%20Brush/30884,default,pd.html?start=5&cgid=BM_SUB_CONCEALER

  tuo on AIVAN LOISTAVA. mulla on paikoittain melko huono iho ja arpia on kasvoissa. Teen nykyään meikkipohjani niin että käytän tuota sivellintä kaikkien läiskien, näppyjen ja tummiensilmien alusten peittoon - päälle laitan hieman kabukisudilla koko kasvoille vielä. Tajusin tuon sudin mahtavuuden itse ihan äskettäin, mielestäni se vaati hieman opettelua. Mutta tosiaan, aivan mahtava peittokyky verrattuna muihin peitevoiteisiin koska tämä myös pysyy!

  Luen ekaa kertaa vasta blogiasi, vaikuttaa kivalta!

  VastaaPoista
 4. Tyttö,

  Kiitos paljon kommentistasi! :) Kiva, että säkin olet ollut tyytyväinen Bare Mineralsiin! Itse ihastun siihen päivä päivältä lisää! :)

  Joo, tuotteet tosiaan tilasin Englannista, mutta olen käsittänyt että eräät englantilaiset nettikaupat toimittavat tuotteensa joltain saarelta joka taas ei ole EU:ta. Näin siis vältettäisiin kai joitain veroja. En sitten tiedä, että kuinka paljon tämä pitää paikkansa.

  Ja hei, kiitti kun vinkkasit tuosta siveltimestä! Täytyykin tutustua siihen paremmin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)