perjantai 3. syyskuuta 2010

-30!

Eilen kotiuduimme Kreetalta. Ehkä pahin kotiinpaluu ikinä. Shokkia ei voi edes kuvailla, kun tulee +36 asteen lämmöstä +6 asteeseen ja vesisateeseen. Samalla hetkellä kun astuin lentokoneesta alas, jäädyin elävältä. Mielikin on aika harmaa..mitäpä muutakaan sellaisen paratiisin jälkeen voi odottaa!


Kaunis rusketus saatiin mm. tämän avulla! 

Kreeta oli jälleen ihana. Tykkään, rakastan! Ikinä ei ole ollut parempaa hotellia, no olihan se sen 4 tähteä kyllä! Ilmat suosivat meitä, joka päivä oli reilusti yli +30 astetta ja öisinkin noin +28! Ihan turhaa siis ennen lähtöä kiukuttelin sääennustuksista. Tehtiin ja nähtiin vaikka mitä eikä kukaan onneksi sairastunut. En edes minä! Yhdellä meistä tosin oli "vatsaflunssaa", mutta se oli ehkä hieman itseaiheutettua! ;) 


Kreetan ihanat kuumat ja tunnelmalliset yöt...

Poikaystävän synttäritkin menivät ihan nappiin. Sinä iltana löydettiin koko reissun parhaaseen ravintolaan ja käytiin pelaamassa minigolffia ja polkuveneilemässä! Synttärilahjaksi hän sai myös uuden Armanin hajuveden sekä Kreetalta ostetun paidan. On se nyt komea! 


Nähtiin uskomaton Elafonisi autoretkellä! 

Kuvia tuli myös otettua paljon, yhteensä viidellä kameralla on kuvia varmaan lähemmäs 700! Nyt niitä pitäisi alkaa käydä läpi, että saan niitä tänne blogin puolelle. Mietin vaan, että kuinka paljon jaksatte lukea matkasta ja katsella kuvia..?


I heart Crete...

4 kommenttia:

 1. Aaaaahhh... Rakastan Kreetaa. Tosin olen käynyt siellä vain kerran, mutta rakastan silti ;) Ja silloin olimme sellaisessa tuppukylässä kuin Gerani, joka taisi olla reilusti vielä Plataniaksesta länteen.
  Ne ruuat.. ihan suussasulavia herkkuja. Otin viikon aikana jokusen kilon.. ;) Miten sinulle käytiin?
  Tervetuloa kotiin <3

  VastaaPoista
 2. Jellona,

  Kreeta on kyllä yksi parhaimmista! :) Joo Gerani on vähän semmoinen pienempi paikka, mutta ei kovinkaan kaukana Plataniaksesta. :) Herkkuja tuli juu vedettyä melkein kaksin käsin - vaa'alle en ole uskaltautunut.. :D Kiitos paljon! <3

  VastaaPoista
 3. Tuo Nivean aurinkorasva on ollu luottotuotteeni jo monta vuotta,mutta viime kesänä en löytänyt sitä enää kauppojen hyllyltä :(

  VastaaPoista
 4. Hjenn: No höh, harmi juttu! Muistaakseni ostin tuon omani juurikin viime kesänä, olisko ollut Sokokselta? :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)