tiistai 17. elokuuta 2010

What to buy?

Parhaan ystäväni isosisko sanoo tahdon pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa syyskuun alussa ja ystäväni pähkäilikin kuumeisesti häälahjaa, sillä hääpari ei ole laatinut minkäänlaista lahjalistaa. Kieltämättä aika haasteellista, sillä tunnen ystäväni siskon myöskin ja tiedän että hän osaa olla hyvin vaativa! :) Niinpä minä pienenä nettihiirenä riensin apuun ja ehdotin ystävälleni, että kävisimme ensi viikolla katsastamassa Riviera Maisonin tarjonnan, josko sieltä löytyisi jotakin mieluista. Uskon ainakin, että tuskin kovin moni häävieras ostaa lahjan kyseisestä kaupasta, joten vaaraa kahdesta samanlaisesta lahjasta tuskin olisi. 

Selailin sitten huvikseni jo hieman Maisonin tarjontaa netissä..ja kyllä sieltä löytyisi itsellekin vaikka mitä kivaa! Täytyy pitää mielessä kaikki ihanuudet, kun myöhemmin syksyllä laatii joululahjalistaa. 
 Yhteiseen kotiin...
 Yhteiseen arkeen..Just married...
 
Yhteisiin hemmotteluhetkiin ja juhliin... 
 

Onko teillä mitään häälahjaideoita? :)

Kuvat lainattu

2 kommenttia:

 1. tuo wine cooler on ainakin mun mieleen :)helposti menee useampikin pullo viiniä, jos isolla porukalla istuu iltaa, tuohon mahtuu 4 pulloa, mikä riittää jo pitkälle :D

  Me ollaan yleensä annettu häälahjaksi vaan rahaa tai lahjakortteja tms. Toisaalta ne häät missä ollaan oltu onkin ollut sellaisten parien jotka on jo pitkään asuneet yhdessä, eli on jo ehtineet sisustaa kotinsa valmiiksi.

  Miten olis sellanen elektroninen valokuvakehys, johon vois sitten laittaa esim. hääkuvia? :)

  VastaaPoista
 2. Anna,

  Ei huonompia ideoita, kiitos niistä! Täytyy välittää eteenpäin. :)Lahjakortitkin on kyllä tosi käteviä, sitten saa ostaa mitä haluaa. Ja tuo kehys olisi ihan huippu - itsellekin! Sais vaikka matkakuvia siihen ja niitä voisi sitten aina tuijotella ja muistella matkaa. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)