keskiviikko 25. elokuuta 2010

Viimehetken kosmetiikkaa!

Eilen oli vielä pakko pyörähtää kaupungilla hoitamassa koulujuttuja ja samalla treffasin ystävättäreni, joka lähtee myös huomenna matkaamme mukaan! :) Yhdessä on kiva odottaa ja jännittää matkaa! Kävimme myös ostamassa hieman kosmetiikkaa ja muita tarpeellisia pikkujuttuja matkaa ajatellen. Matkalle kun ei oteta mitään isoja purnukoita ja purkkeja mukaan, vaan pieni on kaunista ja kätevää! Säästyy tilaa ja saa enemmän vaatteita mukaan! Ostimmekin esim. kasvojen puhdistusliinat yhteisiksi, sillä tuo paketti riittää mainiosti kahdelle naiselle viikon ajaksi eikä tarvitse sitten raahata loppuja enää takaisin kotiin...


Ostoksia tuli tehtyä niin Sokoksella kuin Kicksissäkin...

Käytän normaalisti kotona sähköhammasharjaa, mutta matkalle otan sen vain harvoin mukaan, joten täytyi hankkia uusi karvalakkihammasharja (niin kuin sitä meillä nimitetään). Sokokselta ostin niin ikään Nivean tarjouksessa olleen Angel star- vartalorasvan, joka tuoksuu herkulliselta vadelmalta. Tätä tarvitaan kuivan ihon kosteuttamiseen! Niin ikään Nivean herkän ihon cleansing wipesit on hankittu Sokokselta. Ne ovat ihan ehdottomia matkoilla!


Kicksistä ostin matkakokoisen Phc:n Shine Revival shampoon ja hoitoaineen. Kätevää ja riittää juuri hyvin viikon ajaksi! Olen ennenkin käyttänyt kyseisen merkin hiustenhoitotuotteita ja todennut ne hyviksi. Sain Kicksistä myös Escadan Absolutely me - tuoksunäytteen. Se lähtee mukaan matkaan myös - pieni tuoksunäyte on helppo sujauttaa pienempäänkin iltalaukkuun. Nuo tuoksunäytteet ovat usein vaan aika vaarallisia..jos sattuu ihastumaan, niin kotimatkalla on pakko poiketa tax-freessä..

Haluan vielä kiittää kovasti teitä, jotka jätitte kommenttia edelliseen postaukseen, iso kiitos siitä! Tsemppasitte minua kovin! Eilinen ilta meni aika pitkälti mököttäessä, mutta nyt fiilis on hieman positiivisempi. Meillä on kuitenkin suhteellisen iso hotellihuone, joten eiköhän siellä keksi tekemistä, jos sade sattuu yllättämään...

Tämä olikin sitten viimeinen postaus ennen huomista lähtöä. Iik, apua, jännittää! Lento lähtee huomenna klo 7.25 ja kentälle on mentävä aikaisin. Onneksi asumme melkein lentokentän vieressä ja olen tottunut työn puolesta aikaisiin herätyksiin. Ja kun on kivaa tiedossa, niin ei ole herääminenkään tuskaa! 


Psst..Olen ajastanut teille luettavaa blogiin matkamme ajaksi.. :)

Kuva lainattu.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa reissua sulle!!! :) Ja kurkkaapas mun blogiin, siellä on tunnustus sulle :)

    VastaaPoista
  2. Anna,

    Kiitos paljon! :) Täytyy käydä kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)