torstai 12. elokuuta 2010

Täsmätärpit.

Vaikka Kreeta ei olekaan mikään shoppailuparatiisi esimerkiksi Barcelonaan verrattuna, niin eiköhän silti tule tehtyä pieni shoppailukierros, etenkin Hanian kaupungissa. Platanias on lähinnä lomakylä, joten valikoima koostuu lähinnä rihkamasta, hellehatuista ja uimapatjoista. En aio kyllä raahata nyt mitään ylimääräistä ja turhaa krääsää, koska niihin uppoaa vaan turhan paljon rahaa enkä halua kodista mitään krääsäparatiisia. Onneksi poikaystävä on samoilla linjoilla! :) Meillä on ollut kuitenkin aina tapana ostaa jokin pieni muisto reissuista ja esimerkiksi Teneriffalta tuotiin kaunis lasiensine ja jättikokoinen käpy, jonka löysimme autoillessamme vuoristossa. 

Kävin tosiaan Kreetalla viimeksi viisi vuotta sitten, joten myös kaupat ovat ehtineet vaihtua. Niinpä olinkin enemmän kuin iloinen kun ihana Char bloggaili Kreetan matkastaan usean postauksen verran. Ensinäkin, kuinka ihania kuvia ja ennen kaikkea hyödyllisiä vinkkejä! Olen laittanut kaikki vinkit korvan taakse. 


Hanian kaupungista löytyykin kuulemma nykyään mm. Bershka ja Stradivarius - näin vaateliikkeistä mainitakseni. Ja kai myös Zara? Niihin pitää eksyä! Toisaalta Kreetalla on paljon paikallisten tekemiä nahkatöitä, kuten vöitä ja kenkiä..nekin vähän houkuttelisivat! Kenkäkaupoista Char mainitsikin myös Plataniaksessa sijaitsevan liikkeen, joka vaikutti niin houkuttelevalta, että se pitää löytää jo heti ensimmäisenä päivänä!

3 kommenttia:

 1. Milloin oot lähdössä Kreetalle?:) Itekin oon lähössä ihan parin päivän päästä ja vinkit olis tosi tervetulleita :)

  VastaaPoista
 2. Laura,

  Lähdemme 26.päivä. Mihinpäin olet menossa? :) Kerron toki lisää vinkkejä, jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
 3. Me ollaan menossa myös Plataniakseen ja ekaa kertaa siis :) Tiedätkö muita kauppoja Hanialta kun noi? Plataniaksessakin ilmeisesti on ihan hyvät shoppailumahdollisuudet :) Ihanaa päästä sinne rentoutuun ja makaan rannalle,hyvää reissua teille! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)