sunnuntai 29. elokuuta 2010

Takkeja.

Kesähelteillä bokserityttömme kuoriutui taitavasti karvoistaan ja parhaimmillaan se näyttikin ihan possulta, kun valkoisen turkin alta pilkotti vaaleanpunainen nahka. Kahden viime talven perusteella osaan jo arvata, että myös tänä talvena tulemme tarvitsemaan talvitakkia koiralle, jotta se suostuu edes työntämään kuononsa ulko-ovea pidemmälle. Tiedän, että joillekin ihmisille koirien ja miksei myös muiden eläinten pukeminen on ehdoton ei, mutta esimerkiksi viime talven kovimmilla pakkasilla olisi ollut ennemminkin eläinrääkkäystä viedä koira ilman takkia ulos. Harmi vain, että meillä oli silloin käytössä todella ala-arvoinen takki. :( Fakta vaan on, että bokseri tarvitsee takkia pysyäkseen lämpimänä. Vitollakin kun masu on lähes karvaton, niin kylmä lumi ei varmasti tunnu kovin mukavalta...

Viime talvena haaveilin ostavani Hurtan takin, mutta niiden suolainen hinta sai minut ostamaan halvemman version. Josta ei siis kylläkään ollut mitään hyötyä, joten se siitä säästöstä. Tänä vuonna aionkin sen sijaan luottaa Hööksin valikoimiin. Jälleen kerran! Olenhan jo aiemmin hehkuttanut heidän valikoimiaan koirille. Katselinkin sitten takkeja Hööksin nettisivuilta ja yllätyin todella positiivisesti niin hinnoista kuin valikoimistakin. 

Takit näyttävät laadukkailta ja mikä tärkeintä niissä on useita säätöremmejä sekä ne suojaavat vatsaa. Takeissa on myös vuoressa lämmintä fleeceä ja päällinen näyttää siltä, että se on helppo pyyhkiä kostealla rätillä puhtaaksi kurasta. 


Ei ole varmaan vaikea arvata, mihin takkiin ihastuin eniten. No tietty tuohon punaiseen Thermo Master Shoftshelliin! Vain parasta babylle, kiitos! Hööksin nettisivujen mukaan takki on myös tuulen- ja vedenpitävä, hengittävä ja neljään suuntaan joustava.  Ei sillä, tykkään mä myös tuosta ruskeasta takista, sopisi hyvin valkoiselle koiralle (vaikka toki ominaisuudet menevät värin edelle!) Saa nähdä mihin päädytään..

Kuvat lainattu.

2 kommenttia:

  1. koiralle mielestäni tarvitsee ainenkin kaksi asua; talvitakki ja sadetakki. toki nyt puhutaan pienestä koirasta, kuten meillä. joskus olen jopa neulonut neuleen meidän omalla, tosin jätin sen päättelemättä koska sovittaessani sitä Maxille tuli hänen mielipiteensä siitä selväksi. ei siis tykännyt. talvitakki kuitenkin kovassa käytössä pakkasilla, ja sen antaakin nätisti olla paikallaan.
    ainiin, ps. meillä Hurtan takki, tänä vuonna 3 talvea näkevälle, eli tulee maksamaan hintansa takaisin :)

    VastaaPoista
  2. Maj,

    Joo, sekä sadetakki että talvitakki olisivat kyllä tarpeellisia. Varsinkin valkoisella koiralla, joka kuraantuu! :D Itse neulottu paitakin voisi olla kiva. Ja kiva kuulla, että teillä on Hurtan takki kestänyt - meilläkin on meinaan hakusessa kestävä takki..ihan erilainen siis kuin se edellinen hirvitys!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)