tiistai 31. elokuuta 2010

Shoes x 5.

Matkaan lähti tietysti mukaan myös vinopino kenkiä! Olen joskus blogissa maininnut olevani enemmän lenkkari- kuin korkokenkätyttöjä..Siksi olenkin aika ylpeä itsestäni, ettei mukaan lähtenyt yksiäkään lenkkitossuja tai vastaavia. Pitkille kävelyille ajattelin laittaa mukavat, mutta ei niin tyylikkäät urheilusandaalit. Tässä pieni katsaus kenkiin, jotka pakkasin mukaan..


Espritin ihanat hopeiset sandaalit. Nämä olen esitellyt ennenkin blogissa, mutta näitä ei vaan voi olla hehkuttamatta liikaa! Niin hyvät jalassa ja näillä jaksaa kävellä tai seisoa vaikka läpi yön! ;) Sopivat varsinkin tummien housujen ja hameiden kanssa. Vaikka näitä on käytetty suhteellisen paljon, ovat ne yhä edelleen ihan priimakunnossa! :)


Varvassandaalit eli fläbärit. Näillä en kyllä kävele kuin matkan hotellihuoneelta altaalle ja takaisin, sen verran huonosti on joskus käynyt pidemmillä matkoilla. Nämä ovat kuitenkin allaskenkinä ihan kätevät ja ennen kaikkea matkalaukussa kevyet! Nämä kyseiset kengät olen ostanut muistaakseni pari vuotta sitten Naantalista Seppälästä. Toi kuva on niin ihana!


Mekasta tänä kesänä ostetut mustat korkkarit. Nämäkin ovat tosi hyvät jalassa ja tykkään näistä muutenkin! Olivat ensimmäistä kertaa jalassa Tallinnan risteilyllä ja olin tosi tyytyväinen. Sopivat hyvin niin housujen kuin hameidenkin kanssa. 


Nämä gladiaattorisandaalin tapaiset kengät tilasin viime kesänä Linzi shoesilta ja silloin heti en tainnut näitä käyttää juuri lainkaan. Minulle käy usein niin vaatteiden kuin laukkujenkin kanssa niin, että en heti ostamisen jälkeen käytä niitä, vaan sitten joskus myöhemmin taas "löydän" ne uudelleen. Tänä kesänä nämä sandaalit ovat kuitenkin olleet käytössä ja nämäkin lähtivät ehdottomasti mukaan Kreikkaan! Ihanan erilaiset kengät!


Nämä sandaalit ovat itse asiassa äitini, mutta koska meillä on samankokoinen jalka, otin nämä lainaan. Niitit ovat kiva yksityiskohta ja nämäkin ovat sellaiset perushyvät kävelykengät! Kengät vaan alkavat vetelemään viimeisiään, joten saa nähdä tulevatko nämä enää takaisin kotiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)