torstai 19. elokuuta 2010

Red devil.

Pari postausta aiemmin kirjoittelin kuinka haaveilen akkukäyttöisestä imurista, joka helpottaisi hektistä arkeamme huomattavasti. Itse kun elän pienoisessa ristiriidassa - aina ei jaksaisi imuroida, mutta vihaan myöskin irtokarvoja ja pölyä. Niinpä ehdin jo hieman vertailla, että mistä Ergorapidon saisi halvimmalla sekä katselin kotiamme hieman sillä silmällä, että mihin imurin lataustelineen voisi sijoittaa. Poikaystävä veti kuitenkin jälleen kerran ässän hihasta..

Hän nimittäin kertoi tilanneensa meille Red devilin - punaisen paholaisen. Kuulostaa pelottavalta! Red devil on siis pölynimurirobotti! Ensimmäinen mielikuvani oli kajahtanut robotti, joka sinkoilee sinne tänne seonneena ja imaisee varpaat imuroidessaan..Saa nähdä toteutuuko mielikuvani...:)


Seuraava lainaus on Verkkokauppa.comin sivuilta lainattu:

"Tehokas robotti loistavilla ominaisuuksilla, joka imuroi asuntosi puolestasi! Siivoaa jopa neljä huonetta yhdellä latauksella, jonka jälkeen Red Devil 788 löytää itse tiensä takaisin latausasemalle. Virtuaalimajakat ohjaavat huoneesta toiseen tai takaisin latausasemalle imuroinnin jälkeen. Red Devil selviää matoista ja puhdistaa lian ja eläinten karvat. Laite kiertää huonekalut ja imuroi seinän vierustat. Mukautuu automaattisesti kovalta lattialta matoille siirtyessään. Helppokäyttöinen - paina vain "Clean"-painiketta ja Red Devil aloittaa siivouksen. Porrastunnistimen ansiosta osaa väistellä portaita." 


Kuulostaa enemmän kuin hyvältä! Kätevää ajastaa robotti imuroimaan työpäivän ajaksi ja kun illalla tulee kotiin, niin ovella ei ole vastassa karvavuorta. Tämä on kyllä niin must have meidän koiraperheessä! Ja varsinkin kun hintakaan ei ole paljon korkeampi kuin mitä Ergorapidossa olisi ollut. 

Harmi vain, että ei saada sitä ihan vielä..nimittäin tietysti näin suosittu tuote on myyty loppuun. Mutta heti kun saamme omamme, niin kirjoittelen kokemuksia tännekin. En malta odottaa, että päästään testailemaan robottiamme!  

Miltäs kuulostaa..?

Kuva ja lainaus täältä.  

8 kommenttia:

 1. En ole kuullutkaan tollasista, mutta ihan mahtava keksintö :D Kerro sitten miten toimi!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta:D Mutta mielenkiinnolla odotan käyttökokemuksia ja jos on hyvä, niin saa kyllä muuttaa meillekin. Tosin sekoaakohan tuo meidän pikkukoira, kun se jo nyt menee ihan sekaisin aina kun otan meidän keskuspölynimurin letkun esille; se luulee sitä varmaan joksikin kauhean pitkäksi käärmeeksi:D

  VastaaPoista
 3. ohoh, toihan kuulostaa hyvältä! Ja kerro joo ihmeessä sit kokemuksia. Vois nimittäin olla meilläkin yk ratkasu ainasiin karvaongelmiin :)

  VastaaPoista
 4. Meillä oli robotti-imuri joskus 2004.. ja se oli kyllä mielettömän hyvä keksintö! Siis oikeasti voin suositella lämpimästi. Ja ovat varmasti parantuneetkin tässä 6 vuodessa.. ;) Vaikka silloinenkin oli mahtava.
  Muutin vain sitten poikaystävän luota pois ja imuri jäi.. :/

  VastaaPoista
 5. Tuttavallani on kyseinen imuri (ja kolme koiraa). Hänen perheensä on ollut kyllä todella tyytyväinen ko imuriin.
  -päivi-

  VastaaPoista
 6. Hanna,

  En mäkään ollut kuullut ennen, mutta onneksi nyt kuulin! :)

  Soile,

  Joo niin melkein kuulostaa! :D Saa nähdä mitä meilläkin koira tosta tykkää, mutta kai sekin voi kaikkeen tottua. Kunhan ei tapa sitä.. :)

  Anna,

  Joo mäkin odotan tästä just sitä ratkaisua ikuiseen karvavuoreen, joka tossa lattialla on. :D Ja kerron käyttökokemuksia, heti vaan kun niitä saadaan. :)

  Jellona,

  Kiva kuulla! Mä ainakin odotan ton robotin saapumista kuin kuuta nousevaa. Ei tarvitsisi joka päivä siivota! :)

  Päivi,

  Kiitos sinullekin kommentistasi! Rohkaisevaa kuulla käyttökokemuksia muilta ja että se on oikeasti toiminut! :)

  VastaaPoista
 7. Oi! Täälläkin yksi, joka odottaa innolla kommentteja toimivuudesta :)

  VastaaPoista
 8. tahma,

  Niitä tulee heti kun vaan saadaan robotti meille, lupaan! Harmi vaan että toimitusaika näyttää tällä hetkellä aika pitkältä.. :(

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)