lauantai 7. elokuuta 2010

The project.

Meidän piti tänään mennä koko pienen perheen voimin maalle aloittelemaan keittiökaappien maalausprojektia, mutta koska mikään ei mene koskaan suunnitellulla tavalla, niin ei myöskään tämä projekti. Poikaystävällä oli eilen vapaapäivä ja hän oli yksin kotona, kunnes kaveri ilmoitti että haluaa lähteä mökille. No, poikaystäväähän ei tarvitse luonnollisesti kovin kauaa houkutella lähtemään mökille, joten menoahan se oli. Mikä tyttöystävää taas ilostuttaa kovasti, on se että mukaan lähtivät myös 16 kaapinovea. Pojat meinaavat siis urakoidakin siellä mökillä - saunomisen, pelailun ja makkaransyönnin lomassa...


Muut bloggaajat esittelevät vaatekaappiensa sisältöä, minä ruokakaappimme!! 


Aika karua ilman ovia...

Noh, minä taas kotona..Pureskelen kynsiäni..ravaan edestakaisin keittiön ja olohuoneen välillä, tarkistan puhelinta vähän väliä (poikaystävä lupasi nimittäin lähettää kuvia projektin edistymisestä..) Kyse ei ole siis niinkään siitä ettenkö luottaisi poikiin, vaan siitä että mulla on niin selvä mielikuva siitä minkälaiset niiden ovien tulee olla ja jos ne eivät sitä olekaan...niin petyn..Odotan jo niin kovasti huomista, että saadaan ovet takaisin paikoilleen ja nähdään lopputulos!!!


Sneakpeak uusista vetimistä...

Nyt onneksi lähden pois kotoa hermoilemasta maalle lepuuttamaan niin hermojani kuin mieltänikin. Saa nähdä minkälainen junamatkasta tulee koiran kanssa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)