perjantai 6. elokuuta 2010

Niin lähellä...

mutta kuitenkin niin raastavan kaukana! Meidän etelänmatka! Aamuisin ei enää unihiekka peseydy silmistä pois, pyörämatka asemalle kestää puolipäivää, työpäivä kuluu hitaasti eivätkä eväätkään maistu enää miltään. Indeed, olen loman tarpeessa! Nyt jo melkein lasken tunteja. Tunteja siihen kun neljä kaverusta suuntaa lentokentälle ja karistaa kesäväsymyksen jaloistaan ja lentää ihanalle Kreetalle. En jaksaisi odottaa enää päiväkään! Kun varasimme matkan, sen alkuun oli jotakuinkin yli 200 päivää. Nyt niitä on 20!! Ollaan jo muuten googleteltu mm. vesipuistoja ja baareja. Vielä on joitakin samoja baareja pystyssä kuin viisi vuotta sitten..

Polyvoresta piti klikkailla kaikkia ihania lomaan liittyviä juttuja. Kohta niitä juttuja saa hypistellä ihan konkreettisesti - pakata matkalaukkua! Miettiä asukokonaisuuksia ja sovitella vaatteita. Kuinka monta paitaa pitääkään ottaa matkalle mukaan? Stressata siitä, olenko ottanut tarpeeksi aurinkorasvaa mukaan? Entä jos korkokengät hiertävät?  

Lomalla taas ei sitten enää stressata. Lomalla otetaan aurinkoa, uidaan, kellutaan uimapatjalla, kirjoitetaan postikortteja, valokuvataa, juhlitaan..Ei jaksa odottaa! Vaikka muuten lennot lienevätkin yleensä se matkan rankin osuus, niin silti tykkään niistä ja eritoten lentokentistä. Lentokentissä on tunnelmaa - on kiva pohtia sitä mihin kukakin on matkalla, kierrellä tax-free myymälöitä ja kuunnella kuulutuksia..Sen sijaan en tykkää siitä kun lennot myöhästelevät, kun matkatavarat laitetaan väärään koneeseen tai kun peräti minut laitetaan väärään koneeseen. Lentokentällä mikä tahansa on mahdollista!

PS. Kuinka moni on jo kyllästynyt lomahehkutuksiin? No, kyllä ne kohta loppuvat! 

Edit: Kun tekee 12h töitä vuorokaudessa, ei pysty enää tuottamaan ymmärrettävää tekstiä. Nyt vajaat lauseet pitäisi olla korjattu, suokaa anteeksi!

Kuvat lainattu. 

7 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä lomahehkutuksesi ja lomasi ansainnu! :) (PS. Tänään nähdään, jee!)

  VastaaPoista
 2. Hanna,

  Jee kivaa että oot sitä mieltä! Niin nähdään joo parin tunnin päästä, ihanaa! :)

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihanaa sinulla onkaan odotettavissa :) <3
  Nauti jokaisesta tunnista kun saat odottaa sitä lomaa.. pian se koittaa.. muista nauttia jokaisesta hetkestä lomalla.. jokaisesta tuoksusta, jokaisesta nautitusta ateriasta ja drinksusta.. ja sitten lopulta niistä ihanista muistoista.. <3

  P.S. Lentokentät ja lennot on melkeinpä paras osuus aina mun lomissa :)
  Olen harrastanut laskuvarjohyppelyä, joten lentäminen saa ihanan adrenaliinin virtaamaan.. :D

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo korallinvärinen tunika!

  VastaaPoista
 5. Emma,

  Niin on, iskin itsekin siihen silmäni! :)

  VastaaPoista
 6. Ah, olen kovin katellinen tästä, mutta samalla onnellinen puolestasi. ;)
  Lentokentät on niin ihania paikkoja. Siellä on mukava istuskella jossain kahvilassa ja vaan katsella millaisia ihmisiä kulkee ohi ja mitä kullakin on päällä. Joskus ollaan arvuuteltu siskon kanssa, että mistä kukin mahtaa olla kotoisin. =D

  Noin pitkiä päiviä kun itsekin painaa, ja tänä vuonna täysin ilman lomaa, alkaa kyllä puhti loppua.

  Hauskaa viikonloppua! =)

  VastaaPoista
 7. RagDoll,

  Joo, lentokentät on kyllä tunnelmallisia paikkoja. Niin paljon eri maista kotoisin olevia ihmisiä ja kaikilla ihan erilaiset suunnitelmat! :) Joo, kyllä tässä alkaa jo puhti loppua, mutta jotenkin sitä jaksaa sen voimalla kun tietää että se loma on kohta täällä.

  Kiitos samoin sinulle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)