tiistai 24. elokuuta 2010

Kaksi yötä...

Lähtöön on tosiaan enää kaksi yötä! Paniikilta on toistaiseksi säästytty..vaikka en ole vieläkään pakannut kaikkea ja hoitanut juoksevia asioita, niin en siltikään stressaa. On tässä vielä huominen aikaa! Outo ajattelutapa minulla! Sen sijaan pettymyksiltä ei ole säästytty..Poikaystävä sattui nimittäin äsken katsomaan Kreetan sääennustetta seuraavan viikon ajaksi eikä kaikki päivät vaikuttaneet kovinkaan hyviltä - vesisadetta tiedossa! Joten turha olla kateellinen meidän lomasta. Ihan kun sitä vettä ei sataisi Suomessakin..Täytyy nyt vaan jaksaa toivoa, että nuo ennusteet vielä muuttuisivat parempaan suuntaan. Kiitos! Tää kun on tosiaan mun kesän ainoa loma..Olisi vaan pitänyt lähteä aiemmin, silloin ei olisi ollut epävakaisia säitä..Kaikesta huolimatta sain tänään raahattua matkalaukun kellarista. Mun pinkki ihanuus! Sain sen äidiltäni kaksi vuotta sitten kun muutin pois kotoa ja olimme lähdössä Mallorcalle eikä minulla ollut matkalaukkua. Tykkään tosta kovasti, kahden hengen laukku yhdellä henkilöllä on luksusta! Ja pinkki väri on pop matkalaukkuhihnalla - suhteellisen helppo tunnistaa! 

Paljon lähtee taas vaatteita mukaan. Tullut vähän hamstrattua uusia kesävaatteita siitä lähtien kun varasimme matkan, hihi. Kunhan noita hellehepeneitä nyt vaan pääsisi käyttämään! (sisäinen pessimisti nostaa päätään) Reissussa ajattelin sitten kuvata päivän asuja, siellä kun yleensä vaatteet vaihtuvat suhteellisen tiheään tahtiin. Ja muutenkin niissä on enemmän nähtävää, kotona kun yleensä on tylsät vaatteet päällä. 

7 kommenttia:

 1. Moumou,

  Kiitos! Se on niin iso että mahdun sinne itsekin tarvittaessa!! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Me just tultiin lomalta plataniaksesta ja oli ihan täydellinen sää,ei yhtään pilvee koko viikolla ja 36 varjossa :) Ne sääennustukset muuttuu ihan päivittäin! Ei kannata vielä masentua.Haniassa oli tosi kivat liikkeet ne pull&bear,bershka,zara ja stradivarius ja kaikki ihan vierekkäin.Plataniaksessa sen sijaan oli aika paljon vaan turistikamaa.Ruoka oli tosi hyvää ja varsinkin sinne yläkylään kannattaa lähtee syömään :) Mulla oli kans pinkki matkalaukku ja sen tosiaan erotti hyvin hihnalta ;) Hauskaa matkaa ja varmasti siellä niitä aurinkoisia päiviäkin on!

  VastaaPoista
 3. Ihana matkalaukku! <3 Muutenkin meni ihan kylmät väreet silkasta onnesta puolestasi ;) <3

  VastaaPoista
 4. Laura,

  Kiitos kiitos ihana kovasti! Mä olin ihan masentunu koko illan, kiva odottaa koko puolivuotta reissua jos siellä sitten sataakin vettä. Täytyy nyt vaan toivoa parasta koska ne ennustukset voi tosiaan muuttua! :) Toivottavasti mekin löydettäis sieltä Haniasta noi liikkeet! :) Ja kiitos toivotuksista!

  Jellona,

  Eikö olekin, se on niin hurjan söpö! :) Ja kiitos ihana sinullekin! <3

  VastaaPoista
 5. Äsken katsoin Kreetan sääennusteita ja pelkkää aurinkoa seuraaville päiville!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,

  Niin se näyttää, mutta ainakin eilen se ennusti että ensi viikolla sataisi. Hope so noot! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)