tiistai 10. elokuuta 2010

Kaksi haavetta.

Minulla on kaksi haavetta, jotka voisi hyvin vaikka laittaa joululahjalistalle. Ensinäkin, valkoisen bokserin ja tumman lattian takia meillä pitää imuroida lähes päivittäin (eihän se mikään pakko tietysti ole, mutta you know..) En kuitenkaan imuroi kerralla koko asuntoa, vaan lähinnä ne tilat missä koira viettää eniten aikaansa eli eteisen ja olohuoneen. Imurin kaivaminen kaapista tuntuu kuitenkin ajoittain äärettömän rankalta ja inhoan sitä johdon vetelyä edes takaisin. Silloin tällöin lakaisenkin vain harjalla pahimmat karvavuoret pois, mutta eihän se harja ole läheskään niin yhtä tehokas kuin imuri...
Niinpä arjen pieneksi, mutta toisaalta niin suureksi avuksi olisi ihana saada Electroluxin Ergorapido pölynimuri. Se on siis akkukäyttöinen pölynimuri, joka on aina käyttövalmis (ilman hankalia johtoja) ja jota säilytetään lataustelineessä. Ja mikä parasta, tuossa imurissa olisi kaksi imuria yhdessä, sillä varsi-imurista saa vielä irroitettua erikseen käsi-imurin. Aijai, voin jo kuvitella kuinka helppoa sillä olisi hurautella kämppä puhtaaksi. :) Tämä taitaa mennä kyllä ehdottomasti joululahjalistalle, olisihan se niin hehkeää saada imuri joululahjaksi..

Toisena ja hieman turhamaisempana haaveena olisi saada olohuoneessa sijaitsevaan nojatuoliin Gantin tyynynpäällinen. Muun olohuoneen sisustukseen sopiva, rauhallinen ja tyylikäs tyynynpäällinen. Gantin tuotteet tuppaavat vain hieman olemaan ylihinnoiteltuja enkä tiedä, onko järkevää sijoittaa noin paljon yhteen tyynynpäälliseen. Mutta eihän kai tyynynpäällisiä muutenkaan osteta niin järkisyistä ja pitääkö kaikessa aina ollakaan järkeä..Olisi se vaan niin nätti..

Kuva ja kuva.  

7 kommenttia:

 1. Verkkokauppa.comin uusimmassa mainoslehdessä mainostettiin tuollaista Electroluxin imuria vastaavaa erimerkkistä, joka maksoi vain 40 €. Olen itsekin himoinnut tuollaista jo kauan, sillä inhoan isoa imuria, jota pitää raahata perässä :D Tuossa kuitenkin vähän epäilyttää sen akun kesto: eräällä kaverillani on juuri tuollainen, ja hänen mukaansa sillä ei yleensä saa kolmiota imuroitua kokonaan.

  VastaaPoista
 2. Sama täällä imurin kanssa. Jotenkin akkukäyttöinen tuntuu niin helpolta ja pieneen kämppään se olisi varmasti riittävä :) Ei johdon takertumista joka paikkaan, töpselin vaihtamista, imuriosan kaatuilua...
  Ja kaiken lisäksi nuo on tosi näppärän näköisiäkin!

  VastaaPoista
 3. tahma,

  Kiitos kovasti vinkistäsi! :) Täytyypä siis tsekata verkkokauppa. Joo se akun kesto epäilyttää hieman minuakin, meillä oli nimittäin joskus kotona tuollainen imuri ja inhosin sitä kun siitä alkoi virta loppua ja sitten se vaan inisi. :D

  Maija,

  Joo, tuollainen olisi kyllä niin tarpeellinen pieni apuri arjessa! Olisi helppo vaan hurauttaa pölyt sen sisään. Vitsit, kyllä sellainen tarttee tässä jossain vaiheessa hommata! :)

  VastaaPoista
 4. Minulla on tuo Electroluxin imuri shamppanjan värisenä, tosi hyvin on toiminut : )

  Ja Gantin tyynyt on vähän turhan kalliita joo, mutta sain omani lahjaksi (kuin oikeanpuoleisessa kuvassa, mutta punainen tausta) ja se on kehuja kerännyt.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,

  Ai vitsit, kateeksi käy! Mutta kiva kuulla että se on toiminut! :) Gantin tyyny olisi kyllä niin jees, pientä arjen luksusta! :)

  VastaaPoista
 6. Minulta löytyy tuo ihana Ergorapido imuri ja voin kyllä suositella. Siitä on ehdottomasti paljon apua, jos ei jaksa kaivaa isoa imuria kaapista ja leikkiä ikävien johtojen kanssa jne. Se on kätevä pika-apu, mutta jos haluaa ylettyä sängyn alle ja saada putipuhdasta, niin siinä tarvitaan jo niitä pidempivartisia isoja imuttimia.. ;)

  VastaaPoista
 7. RagDoll,

  Kiva kuulla, että se on ollut hyödyllinen! Mua himottaa se nyt niin paljon, että on vaan ajan kysymys koska haen sellaisen kotiin. :D Se olis just niin kätevä avaran olohuoneen nopeaan imurointiin..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)