sunnuntai 22. elokuuta 2010

It's pink!

Myönnetään, olen hieman välineurheilija. Tai ehkä kuntoilija paremminkin. Mutta kun pyrin nyt käymään viisi kertaa viikossa salilla ja liikkumaan muutenkin, niin ajattelin hieman panostaa myös välineisiin. Olisihan se noloa mennä salille ilman kunnon varusteita. Tähän asti minulla on ollutkin käytössä vesipullona tavallinen limupullo, mutta en ole kokenut sitä kovinkaan käytännölliseksi. Korkkia on vaikea availla kesken treenin, kun täytyy irroittaa kädet jne. 


Niinpä olikin pakko ottaa mukaan Niken tavattoman söpö pinkki juomapullo, joka löytyi Anttilasta. Myös poikaystävällä on samanmallinen ja olen aina pitänyt pulloa kätevänä, koska siinä ei ole lainkaan korkkia. Niinpä kesken rankemmankin treenin pullosta on helppo hörpätä! Ja onhan tuo väri myös ihan omiaan! 


Tarvitsin salille myös pieniä pyyhkeitä, sillä paikan ilmastointi ei ole paras mahdollinen ja kyllä se hiki tulee huonokuntoisella muutenkin - siitä ei ole pelkoa! Niinpä ostinkin pari pientä froteista pyyhettä, jotta aina olisi puhdas pyyhe kun toinen on pesussa. 


Vielä kun saan sen salille sopivan kellon, niin on vähän helpompi seurailla treeniaikaa. Toki salilta löytyy seinäkello, mutta kun niitäkin on vain yksi ja sekin aivan väärässä paikassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)