sunnuntai 15. elokuuta 2010

Airshoppen.

Lomamatkan shoppailun voi aloittaa kätevästi jo kotona! Meillekin tipahti ehkä noin viikko sitten airshoppenin kuvasto postiluukusta, jonka poikaystävä yritti piilottaa - kuitenkaan onnistumatta siinä..Kuvasto päätyikin lopulta äitini luo, joka on myös aikeissa hyödyntää matkaamme ja tilata jotain. Itse sitten selailin kyseistä kuvastoa elektronisena versiona netissä. Ja löytyihän sieltä muutamia kiinnostavia juttuja! Nyt tänään voisikin naputella tilauksen eteenpäin, ettei hyvä mahdollisuus pääse vaan livahtamaan ohitse...
Kosmetiikka on tunnetusti halvempaa kaikkialla Suomen rajojen ulkopuolella. Erityisesti reissua varten tarvitsisin vielä aurinkorasvan hipiääni suojaamaan. Porkkanarasva ja viilentävävoide minulta löytyvät jo. Tekisi mieli vähän koittaa noita Hawaiian tropicin tuotteita. Ja kuten jo aiemmin kirjoittelinkin, niin myös uusi hajuvesi olisi enemmän kuin tervetullut. Harmi vain, ettei silmiini osunut ainakaan juuri sitä Diorin hajuvettä, jonka eniten haluaisin...
Lomalla tarvitsee tietysti myös karkkia ja etelässä karkit maksavat ihan järjettömästi sekä ovat usein myös tosi outoja. Niinpä ollaan yleensä ostettu jo Suomessa lentokentältä pari pussia karkkia matkaan mukaa, jos makeanhammasta alkaa kolottaa! 

Poikaystävä aikoo ottaa matkaan mukaan myös snorkkelin, joten vettä kestävä kamera voisi olla kiva. Saisi ainakin tosi erilaisia kuvia! Eipä ole tullut pitkään aikaan muutenkaan kuvailtua filmikameralla! :) Tarvitsisin myös pienen ja näppärän sekä hikeä kestävän rannekelon salille ja kuvassa oleva musta kello voisi olla aika passeli. 

Saa nähdä mitä sitten lopulta ostoskoriin päätyykään.. ;)


Kuvat lainattu.

4 kommenttia:

 1. Minä olen käyttänyt nyt kesällä noita Hawaii tropisin tuotteita ja ovat hyviä, niin tuoksultaan kuin käytöltäänkin. aika edullisia minusta ovat suomessakin, ei tainnut olla ku joku 55 euroa puteli.
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Päivi,

  Ai, kiva kuulla! :) Tuolla Airshoppenissa niitä myydään 12-19€ pullo eli tosi halvalla saisi sitten! :)

  VastaaPoista
 3. Sorry siis 5,5 euroa. Oli tullut paino virhe paholainen =)
  -päivi-

  VastaaPoista
 4. Päivi,

  Mä jo vähän mietin, että aika tyyristä aurinkorasvaa! :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)