sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Vuoden paras ostos!

Venytin tätä ehkä tämän vuoden aikana tekemääni parasta ostosta ihan liian kauan. Hermot menivät moneen otteeseen, mutta silti aina jotakin tärkeämpää meni edelle. Eihän tätä tärkeämpää voi edes olla..! Ainakaan pienessä kerrostaloasunnossa, jossa on tummat lattiat ja valkoinen koira..mistä siis onkaan kyse..?


No Furminaattorista tietenkin! "Laitteesta", joka poistaa koiralta tai miksei myös kissalta liiallisen pohjavillan sekä irtokarvat. Tämä on ihan unelmavehje - ainakin meille..täällä kun ei voi edes nukkua ilman, että olisi koirankarvoja suussa. Ja koira ei siis yleensä saa edes käydä makuuhuoneessa. 

Furminaattori toimii siis oikeastaan kuin tavallinen kampa, mutta tiheisiin piikkeihin jää tehokkaasti irtokarvat kiinni. Vaikka Vitolla ei olekaan enää tällä hetkellä pahin karvanlähtöaika menossa, niin silti kun furminoin sen, oli tuloksena suunnilleen nyrkin kokoinen kasa karvaa lattialla. Määrä on siis aika huomattava, kun kyseessä on kuitenkin lyhytkarvainen rotu. 


Ensin kun näytin Vitolle laitetta, niin sain vain mulkaisun takaisin, mutta kun pääsimme vauhtiin niin koiruus parkkeerasi syliini ja pää alkoi nuokkua ja kuola valua = tykkää! Tätä laitetta aletaan siis käyttää meillä lähes viikoittain, jospa sen myötä myös imuroinnin tarve hieman edes vähenisi..


Ja joo, en ostanut todellakaan aitoa Furminaattoria. Aito kun maksaa noin 40-60€. Meille riitti aivan hyvin feikkiversio eli Furmonster, joka maksoi Mustissa ja Mirrissä suunnilleen 20€.

Nanna ja Vito suosittelee!

4 kommenttia:

 1. Täähän taitaakin olla se vehje josta jo aiemmin puhuitte :) kiva että toimii, ja vielä se halvempi feikkiversio :) taitaa tulla meillekin reissu mustiin ja mirriin, ehdottomasti! Tahtoo tällasen! :) Niin ja tosiaan, meilläkin on totuttu nukkumaan koiran karvoja suussa, ja niitä on myös ruoassa, ja kaikissa vaatteissa.. Jos mennään jonnekin kyläilemään niin semmonen karvapilvi seuraa mukana ja kohta on kyläpaikassakin kaikkien vaatteet täynnä koirankarvoja, heh... teippiharja ei kyl auta mitään, mut jos toi furminaattori sitten auttais :)

  VastaaPoista
 2. Anna,

  Ehdottomasti kyllä nyt satsaat tohon Furminaattoriin! Se on jokaisen koiranomistajan must have! :) Mä palvon sitä vehjettä. Ja jos sulla on Mustiin ja Mirriin kanta-asiakaskortti, niin sillähän saa vielä alennusta. :) Ja joo, mä vihaan sitä kun kaikki vaatteet on täynnä karvoja AINA - oikein huutaa että hei mulla on koira! :D

  VastaaPoista
 3. Meillä on kanssa furminaattori, ja ensimmäisen kerran kun käytin sitä koiraamme - siperianhuskyyn, jolla EI ollut karvanlähtöaika - sain tulokseksi kaksi muovikassillista karvaa :D Olen kokeillut myös feikkifurminaattoreita, ja eroa ei juurikaan ole muussa kuin hinnassa. Hyvä ostos kaikille koiranomistajille kyllä :) Ja kissoille on myös omansa ainakin joillakin merkeillä, meidän kissamme tosin inhoavat sitä.

  VastaaPoista
 4. tahma,

  Joo se on kyllä ihan mieletöntä kuinka hyvin karvat irtoavat tuolla vehkeellä! :) Miten olenkaan voinut elää ilman sitä??

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)