maanantai 19. heinäkuuta 2010

Viikko 28.

Jälleen yksi viikko liikuntaa takana! Tämä kulunut viikko on ollut suhteellisen pyöräilypainotteinen, sillä sitä jaksaa vaikka olisi kuinka kuuma, aina käy nimittäin sen verran tuuli. Ja pyöräilyhän on vaan hyväksi jalkalihaksille, joita mä juurikin kaipaan epätoivoisesti. Vielä kun saisi raahattua itsensä salille tai sitten jos vaikka raaskiisi ostaa sen Wii:n talven varalle. 

Täytyy vielä sen verran mainita, että tämä liikunnoista blogiin kirjoittelu on kyllä ihan motivaattori numero yksi. En halua, että tulee noita tyhjiä päiviä - se näyttää kovin laiskalta...Ja tietysti motivaattorina toimii se niin ihana olo minkä liikunnasta saa! Onneksi olen löytänyt liikkumisen ilon jälleen..peruskoulussa ja lukiossa se oli nimittäin enemmän kuin kadoksissa. Nyt kun saa mennä ja tehdä omaan tahtiin, niin kaikki on hyvin!  

Tässä teille jälleen yksi inspiraatiokuva: Ihana Kristin Cavallari!  

 
Viikko 28:

Ma: 3km pyöräily
Ti: 6km pyöräily
Ke: - 
To: 15km pyöräily
Pe: 3km pyöräily, 4km kävely
La: 13km pyöräily, 45min hölkkäkävely
 Su:12km pyöräily

Kuva lainattu

2 kommenttia:

  1. Pyöräily on nykyään munkin ihan ykköslemppariharrastus :D
    Se on tosiaan mukavaa kun aina kuitenkin käy jonkin sortin tuulenvire.. se on vain harmi, kun on niin harvoja päiviä kun pyöräily onnistuu. Jos ei sada niin sitten tuulee liikaa.. eikä hirveällä auringonpaisteellakaan voi mennä, kun minulla on pikkuinen aina siellä perällä kaverina :D

    VastaaPoista
  2. Jellona,

    Pyöräily on kyllä tosi kivaa, mulla on vaan itselläni paha tapa aina polkea veren maku suussa eli lujaa. :D Ja Suomessa noi sääolosuhteet tuntuu haittaavan vähän jokaista liikuntalajia, tylsää!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)