tiistai 13. heinäkuuta 2010

Todellinen kesäherkku.

Kun on lämmin, niin ei oikein tee edes mieli syödä mitään - varsinkaan mitään raskasta! Olikin iloinen yllätys, kun poikaystävä ehdotti että syötäisiin uunikalaa ja uusia perunoita. Kyllä kiitos! Kalasta ei tule sellaista ähkyä kuin lihasta, se on terveellistä ja niin maukasta. Perunoita voisi nyt taas syödä vaikka kattilallisen, vähän vaan rasvaa ja sipulia kylkeen. Ei ehkä maailman terveellisintä, mutta sen takia siellä lenkillä käydäänkin. ;)


Muita kesäherkkujani ovat erilaiset salaatit, salaattiin voi laittaa vaikkapa normaalien kurkun ja tomaatin lisäksi pähkinöitä, halloumi-juustoa, parmesaanilastuja, vesimeloonia, viinirypäleitä. Näin salaattiin saa kaivattua vaihtelua! Tykkään myös älyttömästi grillatusta kanasta ja grilliperunoista. Tekisi mieli myös grillata banaania, voisi olla hyvää! Ja grillattu maissi on namnam! Sen sijaan en niinkään välitä grillimakkaroista ja muista vastaavista. Kesällä ruuan pitää olla tuoretta ja kevyttä! Talvella ehtii sitten syömään sisäfilepihvejä.. ;) (joo, ihan kuin opiskelijoilla olisi varaa..)


Mikä teidän todellinen kesäherkkunne on? Olisi kiva saada vinkkejä varsinkin grilliherkuista, sillä saatan taas viikonloppuna lähteä mökille ja siellä tulee grillailtua..myös itseään.. ;)

2 kommenttia:

  1. Salaatit on aika jees kesällä. Totta kyllä ettei helteellä tee mieli syödä mitään "kunnollista" vaan jotain kevyttä ja raikasta. Vesimeloni on ihan paras kesäherkku! Ja tietenkin kaikki mahdolliset drinkit ja kylmä siideri jne... Ja grillattu banaani ON hyvää! :)

    VastaaPoista
  2. Anna,

    Vesimeloni on kyllä kerrassaan herkku! :) Ja hyvä kun kerroit että grillattu banaani on hyvää, sitä pitää nyt päästä ehdottomasti kokeilemaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)