keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Synttärilahja.

Viime viikonloppuna juhlimme tosiaan poikaystävän siskon 30-vuotissyntymäpäiviä mökillä ja oli kyllä aivan mahtavat bileet! Kiitos vain vielä kerran aikuiselle naiselle! :) Osallistujia oli varmaan lähemmäs 30 ja yleensä en viihdy noin isoissa porukoissa, jos en tunne lähes ketään, mutta nyt kyllä viihdyin! Porukka sekoittui mukavasti ja tuli tutustuttua uusiin ihmisiin. Ja tietysti säät kruunasivat koko juhlan! 

Lahjaksi veimme siskolle pullollisen aitoa shampanjaa ja shampanjacoolerin teemaan sopivasti. Idea lähti siitä, kun synttärisankari tykkää viineistä ja kuohuvista, niin aito shampanja on pientä luksusta ja cooleri taas käytännöllinen. Käytiin tosiaan jo aiemmin katsastamassa minkälaisia coolereita löytyi Stockmannilta ja järkytyin nähdessäni pienen peltisen sangon. Ei kovin tyylikästä, ainakaan omasta mielestäni! Sangon olisi voinut yhtä hyvin ostaa sitten vaikka Tarjoustalosta..


Oikeanlainen cooleri löytyikin sitten lopulta Riviera Maisonin valikoimista ja jälleenmyyjänä oli White on white. Myyjä kehui kovasti cooleria ja täytyy myöntää että itseäkin vähän himottaisi... :) Tykkään kovasti tuosta hopean ja vaalean yhdistelmästä!

Lahjoja on kyllä kiva keksiä, kun yrittää oikein miettiä kuinka saisi saajan ilahtuneeksi! :)

Kuva lainattu.

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihana lahja! <3
  Itse olen aina nauttinut eniten juuri tuosta.. kun saa oikein ajan kanssa miettiä ja pähkiä, että millainen lahja tekisi toisen oikein mahdottoman onnelliseksi ja iloiseksi. Rahathan siinä katoaa, mutta oi että kun tulee hyvä mieli <3 :)

  VastaaPoista
 2. Jellona,

  Kiitos! Kyllä synttärisankarikin vaikutti onneksi suht tyytyväiseltä! :) Itse olen nyt vasta parin viime vuoden aikana alkanut kunnolla kiinnittämään huomiota lahjoihin ja se on kyllä kivaa, kuten totesit! :)

  VastaaPoista
 3. Lahja oli oikein mieluisa. Shamppanja säästetään speciaaliin tapahtumaan, mutta ei liian kauaa että ei happane :)
  Hyvä että viihdyit juhlissa!

  VastaaPoista
 4. tuulikki,

  Ihana juttu! Toivottavasti on sit tosi special juttu, hih! ;) Juhlat oli kyllä ihan mahtavat!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)