lauantai 31. heinäkuuta 2010

Saturday morning.

Eilen illalla sain pitkästä aikaa parhaan tyttöni kylään. Saatiin höpötellä parvekkeella rauhassa tyttöjen juttuja, kun poikaystäväkin suuntasi Tampereelle. Katseltiin kuinka ilta alkoi hämärtyä, syötiin karkkeja ja minä kuskina join vadelmamehua. Suunniteltiin myös tulevaa Kreikan matkaa sekä mikä tärkeintä - poikaystävän syntymäpäivälahjaa! Toivottavasti kaikki nyt menisi vaan hyvin! Harmi kun en voi kertoa suunnitelmista ja vaihtoehdoista täällä blogissa mitään, koska itse sankarikin lukee tätä. Mutta syntymäpäivien jälkeen saatte varmasti lukea mitä jännää keksittiin! Ihanaa kun on sentään nyt kaveri, jonka kanssa voi jakaa suunnitelmat ja ideat.


Päivän asu: vyö (H&M), toppi (H&M) ja farkut (Stradivarius, Barcelona)


Automatkalla rentous on tärkeintä ja nuo farkut eivät todellakaan kiristä tai purista mistään! 

Tämän aamun aloitin sitten lenkillä ja iltapäivällä olisi tarkoitus suunnata koiran kanssa autolla Tampereelle. Tiedossa on nimittäin kaverin tuparit, joita on odotettu jo kauan! Kyseinen kaveri lähtee myös mukaan Kreikkaan, joten eiköhän höpötettävää riitä. 
Rauhalliset lauantaiaamut ovat kyllä niin parhaita! Ei tarvitse hotkia aamupalaa tai polttaa suutaan kuumaan kahviin. Saa meikata rauhassa ja sovitella vaatteita. Niin erilaista kuin arkena! Onneksi mulla on kohta kaksi palkallista vapaapäivää, niin saa taas vähän huokaista hektisen arjen keskellä. Menin tosiaan luopumaan toisesta kesälomaviikostanikin, joten sinänsä ei parane valittaa..Hehe.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)