tiistai 20. heinäkuuta 2010

Risteilylle!

Kyllä vain - taas! Kesäkuussa risteilin Tukholmaan, joten tällä kertaa vuorossa on Tallinna. Ja tällä kertaa matkaseurana on poikaystävä ja laivana Baltic Princess. Ihan kivaa lähteä, vaikka ei olekaan kyse sen pidemmästä reissusta! Lisäksi en ole koskaan vielä ollut kyseisellä laivalla, joten nytpä tulee nähtyä myös se. Samalla tulee varmasti hieman juhlistettua myös yhteistä taivaltamme, vaikka mistään vuosipäivästä ei olekaan kyse - puolivuosipäivästä vain!

Tukholman risteilyltä minua jäi hieman kaivertamaan laivalla ollut tarjous Diorin ripsiväristä. Kävin monta kertaa kuolaamassa kyseistä ripsiväriä, mutta lopulta taisivat karkit viedä voiton. Fail! Nyt onnekseni tajusin selata netissä myös Tallinnan laivojen tax-free tarjontaa ja kappas kun sama tarjous löytyi sieltäkin - tällä kertaa en aio missata sitä! Reilu 20€ Diorin ripsiväristä ei ole todellakaan paljon, kun maissa saa välillä maksaa tavallisesta markettiripsiväristä lähes saman hinnan. Nyt olisi siis mahdollisuus taas saada sitä pientä luksusta meikkipussiin, joten kyllä kiitos!
Muuten ajattelimme käydä Tallinnassa vaan kävelyllä ja ehkä syömässä jotain pientä. Aikaahan ei taida maissaololle jäädä kuin noin 4h ja poikaystävä ei niin välitä kaupoissa kiertelystä, joten tällaiseen kompromissiin varmaan päädytään. Tosin kyllä se aina yhteen vaatekauppaan on pakko viedä.. ;)  Ja tietysti yksi kesäinen mansikkamargarita voisi tehdä ihan hyvää! 

P.s Lähdemme risteilylle tosiaan nyt perjantaina..

Kuva lainattu.

3 kommenttia:

 1. Mekin lähdemme baltic princessille perjantaina :) Rovaniemeltä asti, miehen kanssa kahdestaan lomalle :) Tosin me tullaan toisella laivalla takaisin lauantaina jotta saadaan olla pitempään maissa.

  T. Sanna

  VastaaPoista
 2. Kyllä laaturipsivärin ostaminen kannattaa, on se ehdottomasti hintansa väärti. Aamutkin sujuu paremmin kun ei tartte laittaa kymmeniä kerroksia, vaan pari riittää :)

  Tallinna on kyllä kiva paikka, me käydään siellä kanssa usein. Meiän lemppariravintola on vanhassa kaupungissa oleva Peppersäck, kannattaa testata, jos teillä ei vielä oo luottoravintolaa siellä :) Se on semmonen keskiaikaistyylinen, mutta ruoat on kuitenkin ihan normaaleja (toisin kuin olde hansassa...) ja hintatasokin on ihan ok, vaikkei ihan Tallinnan halvimmasta päästä ookaan.

  VastaaPoista
 3. Sanna,

  Ohoh, teillähän on pitkä matka sitten! :) Mutta kun kerran reissaa niin kannattaa reissata kunnolla. Kivaa matkaa teille! :)

  Anna,

  Niin totta, varsinkin kun aamuisin on erittäin rajoitetusti sitä aikaa. :D Hmm...Jotenkin toi Peppersäck kuulostaa tutulta.. :) Kiitos sulle vinkistä, meillä ei tosiaan oo vielä mitään luottoraflaa siellä..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)