tiistai 6. heinäkuuta 2010

Rento kesäasu.

Tulipas napattua kuva asusta, joka oli ylläni kun käytiin pyörällä kaupassa. Kesällä on ihanaa kun voi fillaroida kauppaan - kunto kasvaa ja rahaa säästyy! Töissä minulla oli kuitenkin eri vaatteet, ihan noin vähissä vaatteissa ei viitsi työpaikalla esiintyä. Pyöräillessä shortsit ovat kyllä enemmän kuin kätevät! 

 Shortsit saatu, toppi Bershka

Oltiin viikonloppuna tosiaan mökillä ja synttäreillä viettämässä siellä..Lauantaina makasin 12h auringossa kun päätin etten kerrankaan tee mitään! Ja siltä ehkä myöskin nyt näytän, meinaan aika kivat jäljet jäi jalkapöytiin auringosta. Mutta jos on pakko polttaa iho, niin ennemmin kuitenkin täällä kuin Kreikassa. Myös sääret saivat ihanasti vähän väriä, niin ehkä niitä uskaltaa vilautella vähän enemmän..
Blogikin on nyt jäänyt taas vähän vähemmälle huomiolle, kun töistä päästyäni haluan viettää kaiken ajan vaan ulkona. Avokkikin on nyt lomalla ja arvatkaa kuinka kivaa on herätä neljän jälkeen kun toinen herää vasta puolilta päivin..No, hän on kyllä lomansa ansainnut ja kyllä se munkin loma siellä elokuussa häämöttää! Kohta enää 50 päivää Kreikkaan, ihan mieletöntä! Joskus oli vielä 194 päivää, kun asiasta blogissakin kerroin..

2 kommenttia:

  1. No onneks sunkaan lomaan ei oo enää pitkään :) ja kesällä se neljältä herääminen on kuitenkin varmasti helpompaa kun talvella :) mä oon ainakin heränny nyt joka aamu aikasin ihan ilman kelloa, kun aurinko paistaa niin ihanasti. Ei vaan malta jäädä enää nukkumaan kuin tahtoo ulos!! :)

    VastaaPoista
  2. Anna,

    Eihän siihen joo viikoissa ole enää niin pitkä aika, mutta näillä keleillä on aika tuskaa olla töissä vaikka meillä onkin onneksi ilmastointi. Ja on toki helpompaa herätä kesällä neljältä kuin talvella, mutta kun noi univelat painaa! :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)