maanantai 26. heinäkuuta 2010

Placemats.

Poikettiin eilen poikaystävän kanssa kauppareissulla myös Jyskissä, sillä meillä on ollut hakusessa uudelle pöydälle sopivat tabletit. Itse kun en tykkää mistään pöytäliinoista ja kaitaliinojakin tulee käytettyä oikeastaan vain juhlapäivinä. Jotkut alustat haluttiin kuitenkin pöydälle, sillä lautasista ja aterimista lähtevät naarmut eivät näyttäisi kivoilta valkoisella pöydällä. Tällä hetkellä meillä on ollut Tukhlomasta ostetut vaaleanvihreät pyöreät tabletit, mutta ne eivät ole parhain valinta värinsä puolesta, sillä yritetään muutenkin päästä eroon vihreästä väristä. 


Niinpä olin enemmän kuin iloinen, kun löydettiin Jyskistä tarjouksessa olevat tabletit, jotka ovat ihan omiaan meidän pöydälle. Alusta alkaen oli selvää, että niiden pitää olla mustat, sillä esim. valkoiset tabletit eivät erottuisi mihinkään valkoiselta pöydältä ja värikkäistä en niin välitä. 


Nämä uudet tabletit (3€/kpl) ovat siis mustaa nahkajäljitelmää ja sopivat jo materiaalinsakin puolesta hyvin meille, sillä ruokapöydäntuolit ovat hieman samanlaista materiaalia. Tykkään myös tuosta ohuesta valkoisesta kuviosta, joka noissa tableteissa on, sillä kokonaan mustat saattaisivat olla hieman tylsät. Ja onneksi tajusimme ostaa tabletteja kuusi kappaletta, niin kerrankin on sitten kaikille samanlaset, jos vaikka joskus sattuisi olemaan kuusi henkilöä yhtä aikaa pöydän ääressä.. ;)

8 kommenttia:

 1. aivan ihanat tabletit, ja sopii hyvin yhteen valkosen pöydän kanssa :) teillä näyttäis olevan tosi kiva sisustus muutenkin kodissa, mitä oon kattellu kuvia. I like :)

  VastaaPoista
 2. Nina,

  Kiitos kovasti! :)

  Anna,

  Kiitos sullekin kovasti! :) Mustakin tuo mustan ja valkoisen yhdistelmä on ihana, siksi halusinkin nuo mustat tabletit. Ja kun ne sai vielä niin halvalla, oikea löytö! :)

  VastaaPoista
 3. Vau, tosi hienot tabletit ja tuo pöytä, aah!! :) Mahtuuko pöytään 6 tuolia/hlöä ihan hyvin? Meillä olis hakusessa 6 hengen pöytä ja haluaisin ehdottomasti tuon pöydän, mutta monet 6 hlön pöydät ovat olleet pidempiä kuin tuo niin mietin, että mahtuuko siihen kuitenkin ihan hyvin...

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Cato,

  Kiitos kaunis! :) Kyllä joo mahtuu kuusi henkilöä ihan hyvin syömään! Riippuu tietysti kuinka leveät tuolit teillä on, mutta ainakin meillä menee kolme tuolia ihan vaivatta rinnakkain. :) Ja tarvittaessahan voi laittaa myös päätyihin tuoleja.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)