maanantai 5. heinäkuuta 2010

Nellyltä tilattua.

Kuten aika moni blogimaailmaa seuraava varmasti tietääkin, on myös Nelly.comissa kesäale! Blogeissa on pyörinyt myös sinne tarvittava koodi ja kyllähän se koodi omiinkin silmiin osui. Tosi isot alennusprosentit kyllä, täytyy myöntää! Itse ihastuin pariinkin kesämekkoon etelää silmällä pitäen ja parit kengät olivat myös kivat, mutta koot menivät hetkessä. Täytyy antaa Nellylle vielä plussaa siitä, ettei alennuksessa ole pelkkiä rääsyjä, vaan ihan ns.hyvää tavaraa - ainakin omasta mielestäni..

Ja joo, pitihän sitä yksi mekko klikata ostoskoriin, toivottavasti se olisi sopiva! Mekon ryhdikäs ilme ja sailor-henkisyys miellyttivät kovasti ja jos en aivan väärin muista, niin olen aiemminkin kuolannut kyseistä mekkoa! Sille voi olla muuten käyttöä jo tämän kuun loppupuolella.. ;) 
Myös nämä mekot vähän houkuttelivat, mutta koska kynnykseni pitää mekkoja muuten kuin harvoin kesällä, on suuri niin en viitsinyt tilata niitä. Edelle menevät muutamat muut tärkeämmät jutut! Ainahan mekot olisi voinut tietysti ottaa kotiin sovitukseen, mutta siinä käy helposti niin että ne jäävät silloin myös kotiin. :)

 Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)