perjantai 23. heinäkuuta 2010

Kevyttä lukemista!

En edes muista milloin viimeksi olen ostanut kirjoja, mutta nyt viime sunnuntaina repäisin ja tein tilauksen cdon.comille. Innostuin nimittäin niin kovasti taas lukemaan kun sain luettua vihdoin viime kesänä aloittamani kirjan, joka vilahti myös tässä postauksessa. Olen aina ollut kova lukemaan ja parhaimpina aikoina luin monta kirjaa viikossa. Koulu on kuitenkin rajoittanut lukemisen ainoastaan tenttikirjoihin, mikä on tosi harmi juttu! Tykkään niin kovasti lukea ja uppoutua kirjan pariin. :)

Cdon.comissa oli kesätarjous, jolla sai 3 pokkaria 2 hinnalla ja valitsin kirjoiksi seuraavat: Katri Manninen - Loma Losissa

"Marika on tavallinen tyttö, joka koettaa miellyttää kaikkia. Kun unelmien poikaystävä polvistuu kosiakseen, Marika vastaakin yllättäen ei. Kiltin tytön käytöstä ei ymmärrä edes oma äiti, ja pikkukaupungin juorut ahdistavat hänet seinää vasten. Räväkkä Annikaserkku pyytää hänet luokseen Los Angelesiin huuhtomaan kolhut villin elämän virtoihin. Kalifornia kutsuu ja Marika vastaa!Suurkaupungin valot häikäisevät suomalaistytön, jonka eteen avautuu uusi maailma kimaltavine yökerhoineen ja houkutuksineen."


 Noah Hawley - Kaikki sanovat tahdon

"Laurie on kolmenkymmenenkuuden ja menettänyt uskonsa rakkauteen. Hän on vuosien mittaan valokuvannut yli tuhannet häät, mutta hänellä ei ole aavistustakaan, miksi toiset pysyvät yhdessä ja toiset eivät. Myös Laurien oma avioliitto on päättynyt eroon. Kokemuksensa kolhimana hän päättää selvittää, onko onnellisia loppuja olemassakaan ja aloittaa tutkimusretkensä etsimällä aviopareja, joiden häät hän on aikanaan kuvannut. Sitten Laurie tapaa eräissä häissä salaperäisen kuokkavieraan ja tuntee outoa levottomuutta. Onko mitään järkeä ihastua mieheen, joka kulkee vieraiden häissä katselemassa toisten onnea? Etenkään, kun oma sydän on jo ennestään haavoilla."

Candace Bushnell - Sinkkuelämää

"Tervetuloa Manhattanin julmanhauskalle planeetalle! Hulvattomassa kirjassaan newyorkilainen journalisti Candace Bushnell avaa meille oven kaupunkinsa kauniiden ja rohkeiden maailmaan ja elämäntapaan, jossa sinkut antavat ja saavat kyytiä.Kirjan naisten elämästä ei puutu loistokkuutta tai seksiä. He ovat hyvin uratietoisia, aloitteellisia, mutta nihkeästi sitoutuvia. Teos kuhisee julkkiksia, miljonäärejä ja malleja. Jokaisella on omat pikku intiimit hetkensä; baareissa, sänkykamareissa, puskissa...Kirjan pohjalta on tehty sekä huippusuosittu TV-sarja että elokuva, jonka maailmanensi-ilta Yhdysvalloissa on 30.5. Suomeen elokuva saapuu heti kesäkuun alussa." Lisäksi tilasin vielä seuraavan kirjan:

Candace Bushnell - The Carrie Daries

"Meet Carrie Bradshaw before 'Sex and the City!' The Carrie Diaries is the coming-of-age story of one of the most iconic characters of our generation. Before Sex and the City, Carrie Bradshaw was a small town girl who knew she wanted more. She's ready for real life to start, but first she must navigate her senior year of high school. Up until now, Carrie and her friends have been inseparable. Then Sebastian Kydd comes into the picture, and a friend's betrayal makes her question everything."

Eli todellakin kevyttä kesälukemista - draamaa, hömppää ja vauhdikkaita juonenkäänteitä! Kyllä kiitos! Niin hyvää vastapainoa johdon laskentatoimen kirjoille ja muille kammotuksille..

Onko kukaan lukenut noita kirjoja? Minkälaisia kirjoja te ylipäätään luette? Saa suositella! 

Lainaukset täältä.

2 kommenttia:

  1. Mä oon lukenut ton Loma Losissa, se oli ihan hauska ja todellakin kevyttä lukemista :) Juonessa oli ehkä vähän erikoisia käänteitä, mutta ihan jees silti. Siihen kuuluu myös jatko-osa, Kesä Kaliforniassa, jonka myös luin töissä jokin aikaa sitten, joka on ihan hauska myös.

    VastaaPoista
  2. Hanna,

    Joo mä luen just nyt tota Loma Losissa kirjaa ja se vaikuttaa ainakin tosi hauskalta! Kiva kun vinkkasit tosta jatko-osasta myös! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)