lauantai 17. heinäkuuta 2010

"I know I don’t know you but I want you so bad"

En lähtenytkään mökille tänä viikonloppuna, vaan jäin kotiin koiran kanssa..koiraa kun ei voinut ottaa näillä ilmoilla mökille mukaan. Mutta eipä haittaa! Saan olla koko viikonlopun yksinäni ja tehdä juuri sitä mitä haluan - luksusta tällaiselle erakolle kuin minä! :) Joskus on vaan niin ihanaa olla yksin ja saapa poikaystäväkin remuta poikien kanssa keskenään. 


Tosin äitini oli eilen meillä seuranani ja se oli myös mukavaa. Töiden jälkeen käytiin vähän kaupungilla pyörimässä ja tuli tehtyä pari ostostakin, joista lisää myöhemmin. Ruokaa haettiin Subwaysta, joka on suosikkini tällä hetkellä..kevyttä ja täyttävää, nam! Illalla piti lähteä vielä kauppaan ja ostaa mansikoita..Ne olivatkin mun kesän ensimmäiset mansikat. Mansikoiden kanssa maistui kylmä karpalolonkero, aika ihanaa! 


Tänään sitten heti aamusta saatoin äitini asemalle ja kävin hakemassa kaupasta eväitä ja lähdin läheisen koulun takapihalle ottamaan aurinkoa. Siellä kun on iso nurmikenttä, joka on aina ihan tyhjillään - siis täydellinen ja rauhallinen auringonottopaikka. Iltasella pitäisi harrastaa vielä jotain liikuntaa..menisköhän sitä lenkille vai pyöräilemään..


Karkkia, musiikkia ja kirja, jonka lukemisen aloitin jo viime kesänä..Mä ja mun hektinen elämä..!Bikineinä oli pallokuvioiset bikinit H&M:stä.  

Otsikko on muuten Maroon 5:n biisistä Secret. Bongasin biisin eilen illalla tulleesta Hääheila-leffasta. Tykkään!
On nää helteet vaan niin ihania, oon ihan hullaantunut! :)

6 kommenttia:

 1. Aika hyvä sattuma, luen tota ihan samaa kirjaa tällä hetkellä! Tosin enkuksi, Shopaholic ties the knot, mutta sama kirja siis, kolmas osa sitä sarjaa :) Varmaan julkasen blogikirjoituksenkin tosta kirjasarjasta jossain vaiheessa, ne on nimittäin niin hauskaa luettavaa ja sopivan kevyttä näin kesällä.
  (plus että mäkin ostin just mansikoita ja oon nyt kesän aikana hullaantunut Subwayhin... ollaan ihan samiksia :D )

  VastaaPoista
 2. Hanna,

  Haha, todellakin ollaan samiksia! :) Toi on hyvä sarja, tarviis käydä lainaamassa myös muut osat. Harmi kun kirjasto ei oo huomenna auki..Ja subit on niin parasta kesäruokaa eikä edes kovin epäterveellistä! ;)

  VastaaPoista
 3. Kivalta kotiviikonlopulta kuulostaa, joskus on kyllä ihanaa olla yksin, saa tehdä ihan mitä haluaa eikä tarvii ottaa ketään muuta huomioon :) Ja subit on herkkua, samaa mieltä, kiva kun voi syödä jotain niin hyvää ja vielä hyvällä omalla tunnolla, eikä ne edes oo kalliita! :)

  VastaaPoista
 4. Kivalta kotiviikonlopulta kuulostaa, joskus on kyllä ihanaa olla yksin, saa tehdä ihan mitä haluaa eikä tarvii ottaa ketään muuta huomioon :) Ja subit on herkkua, samaa mieltä, kiva kun voi syödä jotain niin hyvää ja vielä hyvällä omalla tunnolla, eikä ne edes oo kalliita! :)

  VastaaPoista
 5. Anna,

  Kotiviikonloppu yksin on kyllä suurta herkkua, vaikka ei toki toisen seurassakaan mitään vikaa ole! :) Ja mä oon kyllä ihan vakioasiakas tossa keskustan subissa, ehkä joskus törmätään siellä! ;)

  VastaaPoista
 6. Amiable brief and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)