lauantai 10. heinäkuuta 2010

"I just wanna let it go for the night!"

Tulipa taas nukuttua työviikon päätteeksi kevyet 11h yöunet. Tekee niin terää! Ja heti herättyä piti lähteä tietysti lenkille kun on niin mahtava ilma! Tänään on muutenkin hyvä päivä, sillä illan tullen lähden tapaamaan ystävääni kaupunkiin ja menemme Chico'siin herkuttelemaan ja rupattelemaan. Ehkä vähän siemailemaan viiniä, kun minulla sattui olemaan vielä kuponki, jolla saa pullon talon viiniä hintaan 10€. Siitä jatkamme sitten ehkä Kaivopuiston rantaan sulattelemaan ruokia ja ja..eipä sitä tiedä ennalta mihin tie vie näin kauniina kesäpäivänä... ;) 


Eilen tuli käytyä töiden jälkeen hengailemassa monen vuoden tauon jälkeen Linnanmäellä. Tosin en kylläkään käynyt yhdessäkään laitteessa, kunhan katselin kun muut kävivät. Oli kyllä mukavaa! Vaihtelua siihen kun yleensä vain töiden jälkeen rojahtaa väsyneenä sohvalle. 

Niin ja posti toi sen ihanan merihenkisen mekon, jonka tilasin viikon alussa Nellyltä. Oi vitsit se oli ihana! Ihan täydellinen iltamekko! Ja se jopa mahtui mun päälle, vaikka tilasinkin S-koon - se kuulemma näytti tosi pieneltä paketissa! :) Kerrankin tunsin itseni ihan naiseksi kun oli mekko päällä ja korkokengät jalassa. Harmi kun en ottanut kuvaa todisteeksi...!

Ja tässä vielä ehdottomasti tämän illan biisi, olkaas hyvät!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)