lauantai 3. heinäkuuta 2010

Heinäkuun himotus.

Yleensä olen tehnyt "kuukauden himotus" postauksen joko Stockmannin tai Sokoksen kanta-asiakaslehdissä vilahdelleista jutuista, mutta tämä kuu on poikkeus. Kummastakaan lehdestä ei nimittäin löytynyt mitään niin kivaa..

Sen sijaan olen jo parin viimeisen kuukauden ajan himoinnut uutta kylpytakkia. Vanha kun vetelee jo niin viimeisiään kuin vaan voi. Käytän kylpytakkia lähes päivittäin ja siltä se myös näyttää. Langat ovat rispautuneet (kyllä, niitä on leikelty jo poiskin!) ja liat ovat pinttyneet. Ei kovin puhdasta ja raikasta siis! En vaan osaa enää ilman kylpytakkia - se on rento, pehmeä, tarvittaessa lämmin..Ei sillä, myös aamutakki olisi kiva! Tämän hetkinen takkini on froteeta, mutta olen myös vilkuillut muita materiaaleja. 
Ihana kylpytakki on siis hakusessa! Olen nähnyt sellaisia blogimaailmassa mm. Cocolla ja in real world Hemtexissä, jossa se maksaisi noin 40€. Myös Benettonilla on kivoja!  Saa siis ehdottaa, jos jossain on näkynyt täydellinen kylpy- tai aamutakki, olisin vinkeistä enemmän kuin onnellinen! :)

Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)