perjantai 30. heinäkuuta 2010

A big step.

Uskomatonta, että parin kuukauden vetkuttelun jälkeen sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni. Kävin nimittäin eilen ostamassa kuntosalikortin läheiselle puolentoista kilometrin päässä olevalle kuntosalille. Minunhan piti alkaa käydä kesällä työpaikan ilmaisella kuntosalilla ja pääsinhän sinne jo jopa kerran, mutta siihen se sitten jäi. Jotenkin vaan työpäivän jälkeen haluaa mahdollisimman nopeasti työpaikalta pois! 

En olen aiemmin käynyt tuolla kyseisellä salilla, mutta ainakin kun hain korttia, niin se vaikutti hyvältä. Kassahenkilö oli mukava ja selitti kaiken tarpeeksi ymmärrettävästi ja näytti miten kulkukortit toimii jne. Salille pääsee siis melkein ympäri vuorokauden, kuinka kätevää! Myös laitteet näyttivät uusilta ja niitä oli paljon! Toivottavasti vaan osaa käyttää niitä! ;) Sali on myös tarkoitettu ainoastaan naisille, joka voi olla ihan hyvä juttu. Ei sillä, että pelkäisin miehiä tai kiusaantuisin heidän läsnäolostaan, mutta eipä tarvitse ainakaan katsella niitä hauiksenpullistelijoita. 


Kolme kuukautta tuolla on nyt vähintään käytävä ja ensi kuun ensimmäinen päivä alkaa sitten se rääkki. Aion vetää kunnon tehokuukauden ennen lomaa! Mutta arvatkaa kuka läskeilee vielä tänä viikonloppuna ja vieläpä hyvällä omallatunnolla! ;)

Lopuksi vielä viime viikon liikuntasuoritukset, hieman myöhässä..Ja surkealta näytti!

 Viikko 29

Ma: 2 km kävely
Ti: 45 min hölkkäkävely
Ke: 3 km pyöräily, 45 min hölkkäkävely
To: -
Pe: -
La: -
Su: 2 km kävely, 1h hölkkäkävely

Kuva lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)